Amrth Hotel Media Park Hilversum

Hilversum

Voor vergaderingen en bijeenkomsten in Hilversum kunt u bij Amrâth Hotel Media Park Hilversum terecht in één van onze drie comfortabele vergaderzalen die zijn geschikt voor groepen tot 100 personen. Verder kunnen wij u voorzien van alle gangbare beeld en geluid apparatuur die u voor uw bijeenkomst nodig mocht hebben. Ook aan het zitcomfort is gedacht, alle vergaderzalen beschikken over comfortabele fauteuils, zodat een lange zitting als aangenaam ervaren wordt. In het gehele hotel beschikt u uiteraard over gratis wifi. Genieten van een lunch of diner kan bij ons in het restaurant of in de serre. Beide kunnen exclusief gereserveerd worden voor groepen. In onze bar & lounge kunnen gasten zich lekker ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. Amrâth Hotel Media Park Hilversum heeft beschikking over 46 hotelkamers en voor langere verblijven bieden wij 16 volledig gemeubileerde appartementen aan. Bovendien is er gelegenheid om gebruik te maken van onze sauna.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Videocamera
  • DVD-speler
  • Telefoontoestel
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)
  • Printer

Ligging en omgeving

Amrâth Hotel Media Park Hilversum is gelegen in een rustige villawijk net buiten het centrum van het media dorp Hilversum. Het hotel ligt op loopafstand van het Media Park, studio 21 en het centrum van Hilversum. Het hotel is zowel via de A1 als de A27 bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerterrein. Amrâth Hotel Media Park Hilversum ligt op een loopafstand van ongeveer 7 minuten van Hilversum Station. Amsterdam en Utrecht zijn met de Intercity binnen twintig minuten te bereiken. Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein direct naast het hotel gelegen. Onze gasten kunnen hier kosteloos parkeren. Let op, de parkeerplaatsen zijn beperkt.

Eten en drinken

Amrâth Hotel Media Park Hilversum heeft de beschikking over een restaurant, bar en lounge. Hier kunt u onder andere genieten van een drankje, een zakelijke lunch of uitgebreid diner. Het restaurant is geschikt voor zowel informele als formele diners en biedt plaats aan 64 gasten. De keuken van het restaurant is internationaal georiënteerd. Lunchen en dineren voor groepen is ook mogelijk. Onze serre kan exclusief gereserveerd worden voor besloten groepen tot 25 personen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Overnachten

Amrâth Hotel Media Park Hilversum heeft beschikking over 46 hotelkamers en 16 volledig gemeubileerde en recentelijk gerenoveerde appartementen. Alle kamers zijn voorzien van een comfortabel bed, douche, toilet, flatscreen TV, kluis, telefoon en koffie en thee faciliteiten. Alle kamers beschikken over gratis, draadloos internettoegang. Voor hotelgasten is er bovendien de gelegenheid om gratis gebruik te maken van onze sauna. Op 400 meter loopafstand van het hotel ligt het Amrâth Hotel Media Park Residence waar wij onze gasten voor langere verblijven de extra luxe aanbieden die dan gewenst is, zoals onder andere een eigen keuken en een wasserette.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Koninginneweg 30
Hilversum (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie