Bij Aaltje aan de Linie

Woudenberg

1

Op zoek naar een inspirerende en verrassende vergaderlocatie? Dan bent u "Bij Aaltje aan de Linie" aan het juiste adres. In onze sfeervolle vergaderzalen voelt iedereen zich al snel thuis. Met uitzicht op de koeien, de weilanden en de historische Grebbelinie. Tussendoor even wat frisse boeren buitenlucht opsnuiven en iedereen kan er weer tegen. Dat vergadert wel zo lekker! Bij Aaltje aan de Linie is het mogelijk om plenair te vergaderen, maar zijn ook voldoende break-out mogelijkheden om in groepjes te werken. Zowel binnen als buiten! De Buiten Brainstorm ruimte is daarvoor bij uitstek geschikt, met name voor creatieve processen en brainstormsessies. De beide vergaderzalen hebben elk hun eigen sfeer, maar zijn beide informeel en comfortabel. U kunt gratis gebruik maken van wifi, beamer, scherm en flip-over. Tip: combineer uw vergadering of training met een energieke vergaderbreak! Daar hebben we Bij Aaltje ruime ervaring mee!

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie

Ligging en omgeving

Bij Aaltje aan de Linie is centraal gelegen op 10 minuten rijden van de A12 en de A28. Bij Aaltje aan de Linie ligt in de plaats Woudenberg, op ca. 8 kilometer van Amersfoort. Hartje Nederland, en toch helemaal weg van de drukte. Een landweggetje, weilanden, koeien. Een ideale omgeving om rustig te kunnen vergaderen. Er is een ruime parkeergelegenheid bij Aaltje aan de Linie en parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: Neem buslijn 80 en stap uit bij halte Pothbrug. Loop nu over het fietspad langs het Valleikanaal, zo dat u het kanaal aan uw linkerhand heeft. Steek het kanaal over bij de eerste brug. Volg het pad naar beneden en u arriveert bij Aaltje aan de Linie. Dit is een wandeling van ongeveer 1,5 km.

Eten en drinken

Bij een geslaagde training of vergadering is goed eten en drinken onmisbaar. Daar besteden we dan ook alle aandacht aan. Niet voor niets ligt Woudenberg midden in de Food Valley van Nederland! Gasten Bij Aaltje worden goed verzorgd! Onbeperkt koffie, van vers gemalen boontjes. Verse munt en citroen voor de thee, of voor een koel glas water. En heerlijke versnaperingen, zoals een proeverijtje van cakejes en taartjes, of een gezonde snack waar iedereen blij van wordt. Voor lunch en diner halen wij onze producten zoveel mogelijk bij lokale boeren. Of soms nog dichterbij: van eigen erf! Wij werken samen met coöperatie Boerenhart. En wat ook een leuk idee is: na afloop van de bijeenkomst een buitenkookworkshop! Wij hebben verschillende mogelijkheden en we denken graag met u mee.

Reviews (laatste 5)

03-02-2015

Reina De Wilde , Beweging 3.0
Mede dankzij de locatie en de gastvrijheid is de training een succes geworden. Denk!

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Zegheweg 49
Woudenberg (Utrecht)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Gesloten

Deel deze vergaderlocatie