Bij Aaltje aan de Linie

Woudenberg

1

Op zoek naar een inspirerende en verrassende vergaderlocatie? Dan bent u Bij Aaltje aan de Linie aan het juiste adres. In onze sfeervolle vergaderzaal voelt iedereen zich al snel thuis. Met uitzicht op de koeien, de weilanden en de historische Grebbelinie. Tussendoor even wat frisse boeren buitenlucht opsnuiven en iedereen kan er weer tegen. Dat vergadert wel zo lekker! Bij Aaltje aan de Linie is het mogelijk om plenair te vergaderen, maar er is ook voldoende mogelijkheid om in groepjes te werken. De overkapte veranda is daarvoor prima te gebruiken en kan verwarmd worden met terrasheaters. De vergaderzaal zelf is sfeervol ingericht met een bar en een houtkachel. Er is een goede, dimbare verlichting en de opstelling van de zaal is flexibel. U kunt gratis gebruik maken van wifi en een flip-over. Een beamer met scherm zijn eventueel te huur. Tip: combineer uw vergadering of training met een energieke vergaderbreak!

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie

Ligging en omgeving

Bij Aaltje aan de Linie is centraal gelegen op 10 minuten rijden van de A12 en de A28. Bij Aaltje aan de Linie ligt in de plaats Woudenberg, op ca. 8 kilometer van Amersfoort. Hartje Nederland, en toch helemaal weg van de drukte. Een landweggetje, weilanden, koeien. Een ideale omgeving om rustig te kunnen vergaderen. Er is een ruime parkeergelegenheid bij Aaltje aan de Linie en parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: Neem buslijn 80 en stap uit bij halte Pothbrug. Loop nu over het fietspad langs het Valleikanaal, zo dat u het kanaal aan uw linkerhand heeft. Steek het kanaal over bij de eerste brug. Volg het pad naar beneden en u arriveert bij Aaltje aan de Linie. Dit is een wandeling van ongeveer 1,5 km.

Eten en drinken

Bij een geslaagde training of vergadering is goed eten en drinken onmisbaar. Daar besteden we dan ook alle aandacht aan. Natuurlijk zorgen we dat er verse koffie en thee klaarstaat. Voor de liefhebbers met chte opgeklopte melk, voor een boerencappuccino. Koffie en thee worden de hele dag regelmatig vers gezet en wordt geserveerd met een lekker stuk koeienvlaai. Voor de lunch kunt u zelf uw boterham beleggen met echte roomboter en een keur aan jonge en oude kaas, verschillende soorten jam en vleeswaren, verse komkommer en tomaat. En niet zomaar een boterham, maar heerlijk vers afgebakken biologisch brood. Een kop huisgemaakte boerengroentensoep, een glas melk, karnemelk of vruchtensap en lekker stuk fruit maken de lunch helemaal compleet. Om de middagdip te bestrijden kunnen we zorgen voor een versnapering. Lekker zoet met chocolade of juist een hartige boerenborrelhap. Ook het diner kunnen we voor u verzorgen. Een heerlijk buffet, een barbecue of buitenkookworkshop na afloop van de vergadering. We denken graag met u mee.

Reviews (laatste 5)

03-02-2015

Reina De Wilde , Beweging 3.0
Mede dankzij de locatie en de gastvrijheid is de training een succes geworden. Denk!

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Zegheweg 49
Woudenberg (Utrecht)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie