Bij van Bruggen

Diepenveen

Kom binnen! Bij van Bruggen is van alle markten thuis. Met twee mooie ruimtes in ons moderne theehuis, is Bij van Bruggen een unieke vergaderaccommodatie aan de rand van het park Zandweteringpark in Deventer. In de prachtige, landelijke omgeving tussen Schalkhaar en Diepenveen verrassen wij jullie als groep graag met onze ruime, lichte vergaderzalen en heerlijke lekkernijen. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 6 tot 98 personen. Door de centrale ligging en gratis parkeerplaatsen is Bij van Bruggen een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen, presentaties en trainingen te verzorgen. Onze ruime, lichte vergaderzalen en ons mooie theehuis hebben allemaal een verbinding met het mooie Zandweteringpark. De ideale omgeving voor een productieve en inspirerende bijeenkomst!

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi

Ligging en omgeving

Bij van Bruggen ligt aan de rand van de stad Deventer in een groene en landelijke omgeving, pal aan het Zandweteringpark. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er zijn fiets- en wandelroutes in de directe omgeving.

Eten en drinken

Natuurlijk voorzien wij jullie graag van een bij jouw programma passend ontbijt, lunch, high-tea, buffet, bbq, borrelarrangement of diner. In onze vergaderzalen kun je onbeperkt gebruik maken van versgemalen koffie en onze heerlijke theespecialiteiten. Koffie en thee zijn inbegrepen in de zaalhuur tot 10 personen. Is jouw gezelschap groter dan rekenen we 8,50 voor iedere extra persoon.

Overnachten

Bij ons kun je niet overnachten, maar er zijn in de omgeving van Deventer verschillende overnachtingsmogelijkheden. We geven je graag tips.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Wechelerweg 52
Diepenveen (Overijssel)

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie