Café Restaurant Usine

Eindhoven

Café Restaurant Usine is gevestigd in de bekende, oude Philips lampenfabriek "de lichttoren" in Eindhoven. De lichttoren ligt op 5 minuten lopen vanaf Eindhoven CS. Usine is modern ingericht, maar met details van de historische, industriële elementen van het gebouw. Café Restaurant Usine beschikt over een mooie vergaderzaal, genaamd de Chambre d’Amis. Deze zaal kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Er kunnen presentaties, lezingen, vergaderingen plaatsvinden, maar ook lunches, afternoon tea's, diners en recepties. Wat er mogelijk is, is afhankelijk van het gewenste gebruik. Informeert u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. In de zaal Chambre d’Amis en de rest van de locatie, kunt u gebruik maken van gratis WIFI. Daarnaast zijn er diverse vergaderapparatuur dat u kunt huren.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • DVD-speler
  • Katheder

Ligging en omgeving

Usine is slechts 5 minuten lopen van Eindhoven Centraal Station. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage aan de Emmasingel.

Eten en drinken

Uiteraard kunnen wij, naast uw bijeenkomst, drankjes, ontbijt lunch, diner, borrel, hapjes, etc. verzorgen. De gehele dat is het mogelijk drankjes en/of hapjes te bestellen. Wanneer het wenselijk is niet gestoord te worden tijdens een vergadering of meeting, kan het servicemeubel uitkomst bieden met daarin de meest voorkomende gekoelde frisdranken. Op het servicemeubel staat een koffieautomaat die naast koffie en thee, ook espresso's en cappuccino's maakt. De consumpties worden berekend naar werkelijk gebruik. Ook leuk is om te kiezen voor een 'afternoon tea' met diverse zoete en hartige hapjes en potje thee. Ook mogelijk voor grotere groepen.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Lichttoren 6
Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie