De Avenue

Breda

De Avenue is een unieke locatie in het centrum van Breda. Achter de karakteristieke deuren van de voormalige schuilkerk, schuilen twee prachtige en sfeervolle zalen met beide een authentieke sfeer. Bovendien zijn de zalen voorzien van eigen faciliteiten zoals garderobe, bar, rookkamer en podium. Tevens beschikken de zalen over een licht-en geluidsinstallatie. De twee zalen bieden ruimte aan diverse groepssamenstellingen van verschillende grote. Zo kunt u bij De Avenue terecht voor vergaderingen, personeelsfeesten of congressen en alles wat daar tussen zit. De medewerkers van De Avenue denken graag met u mee en zorgen ervoor dat het evenement perfect verloopt en tot in de puntjes verzorgd is.

Faciliteiten

  • Beamer
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)
  • Microfoon (draadloos)
  • Podium
  • Katheder

Ligging en omgeving

De Avenue is gelegen aan de rand van het centrum van Breda. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden zijn Barones Parkeergarage (24 uur per dag geopend) en Q-Park Centrum (inrijden tot 22.00 uur, 24 uur per dag uitrijden). Daarnaast is De Avenue goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zo bevindt de bushalte zich op 1 minuut lopen en ben je vanaf het station van Breda na een wandeling van 10 minuten door het prachtige centrum in De Avenue.

Eten en drinken

De Avenue beschikt over een eigen keuken en verzorgt alle catering zelf. Van een uitgebreid driegangendiner tot een walking-dinner of een lekker lunch buffet. Hierin kunnen wij variëren en denken wij, samen met onze chef-kok, graag met u mee. De mogelijkheden bij De Avenue zijn oneindig.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Waterstraat 5
Breda (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie