De Drie Slootels

Den Bosch

5

Dit karakteristieke pand in hartje Den Bosch is 400 (!) jaar geleden gebouwd, en dat laat zo zijn sporen na in de vorm van unieke details. De robuuste steunbalken en het vier meter hoge plafond vormen samen met het moderne interieur een prachtig plaatje. Deze locatie huur je altijd exclusief en is gebouwd voor kleine groepen; jouw vergadering zal dus altijd in rust verlopen en het interieur zorgt voor de benodigde inspiratie.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie

Ligging en omgeving

Het is ongeveer acht minuten lopen naar station 's-Hertogenbosch, de locatie is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer! Met de auto is het ±10 minuten naar de A59 of de A2, parken bij deze locatie is betaald.

Eten en drinken

Eten en drinken kan alleen op aanvraag. We hebben verschillende samenwerkingen met horecabedrijven. We bespreken graag uw wensen en komen met een passend aanbod.

Reviews (laatste 5)

23-02-2020

AMG Mosch, A.s.r.
Vooraf snelle reactie waardoor de locatie snel vastgelegd was. Fijne locatie, goed bereikbaar en een prima prijs!

18-02-2020

R. van den Bos, OndernemersLift+
In n van de oudste panden van Den Bosch ontstaan de mooiste toekomstige ideen!

08-10-2019

I Mennen, Social Media Ondernemer
Tijdens een teammeeting maakte wij kennis met dit prachtige monumentale pand. Allereerst een enorm sfeervolle plek met zijn hoge plafonds en de stijlvolle inrichting. Het is de perfecte locatie op loopafstand van het centraal station, voldoende parkeergelegenheid en omringd door leuke tentjes voor een hapje, drankje of een borrel. De eigenaar is erg gastvrij wij keren zeker terug.

07-10-2019

A van Niftrik
Blij verrast door de ruimte: ruim maar bovenal een top sfeer. Het voelt niet aan als een vergaderruimte maar meer als een gezellige borrellocatie waar wel alle faciliteiten aanwezig zijn voor een zakelijke meeting. Eten en drinken was perfect verzorgd. Alles tot in de puntjes geregeld zodat wij in een relaxte sfeer konden vergaderen.

06-10-2019

D. Swolfs, Fidet

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Postelstraat 29
Den Bosch (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie