De Koffiemolen

Alkmaar

1

Op de tweede etage van onze prachtige koffiebar/lunchroom, hebben we een inspirerende en ongedwongen vergaderruimte, waar je in alle rust kunt vergaderen of werken. We hebben veel gebruik gemaakt van planten en rustige kleuren, zodat je je snel thuis voelt. Vanuit de dakramen kijk je uit op de molen van Piet en de mooie winkelstraat Ritsevoort! Daarnaast hebben we op de eerste etage flexwerkplekken. Deze ruimte kan ook gebruikt worden voor de lunch, een presentatie of break out sessie.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi

Ligging en omgeving

Onze vergaderlocatie is perfect gelegen in het centrum van Alkmaar op slechts 100 meter van de Singel parkeergarage. Het station is 15 minuten lopen. Alkmaar is uitgeroepen tot leukste winkelstad van Nederland. Dus leuk om even tussendoor een wandeling door de stad of het naastgelegen park te maken. Daarnaast kunnen wij ook nog meedenken met andere uitstapjes, bijvoorbeeld een boottochtje door de stad.

Eten en drinken

Op de begane grond hebben wij een koffiebar annex lunchroom waar wij graag mensen blij maken met geweldige (Bocca) koffie en heel veel huisgemaakte lekkernijen. Dus dat doen we ook graag voor onze vergadergasten. Wil je ook dineren? Dan kunnen wij je in samenwerking met het zeer goed aangeschreven restaurant aan de overkant (Het Stokpaardje) een voorstel doen.

Overnachten

Helaas kun je bij ons niet overnachten, maar op loopafstand zijn diverse hotels gelegen.

Reviews (laatste 5)

03-02-2020

J.M. de Bruijn
Vergaderen is noodzakelijk! Vergader je bij de Koffiemolen dan is het ook nog eens een ware traktatie! Voor alles wordt gezorgd: heerlijke koffie, thee, taart, cake. De lunch is helemaal voor elkaar en om je ook om 15:00 nog te motiveren komen ze met wat lekkers! Na afloop even een drankje, ook dat is geen probleem bij de Koffiemolen! Zet je auto bij de singelgarage, het is nog geen 5 min. lopen.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Ritsevoort 26
Alkmaar (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Gesloten

Deel deze vergaderlocatie