De Loods Studio & Design

Oostzaan

5

Op zoek naar een unieke, inspirerende en industriële vergaderlocatie? Dichtbij Amsterdam maar dan wel makkelijk parkeren? Dat kan bij De Loods Studio! Het voormalig APK-garagebedrijf is volledig verbouwd tot een unieke inspirerende industriële locatie. Een locatie waar u tijdens een meeting, workshop of vergadering volop inspiratie kan opdoen in de industriële loods en kan genieten van een heerlijke lunch en/of diner in huiselijke sfeer. Met een oppervlakte van 130m2 heeft u samen met uw collega's alle ruimte. Deze mooie rustig gelegen locatie ligt aan de noordkant van Amsterdam en is in 5 minuten vanuit Amsterdam te bereiken.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi

Ligging en omgeving

De Loods Studio & Design ligt in de dorpskern van het landelijk gelegen Oostzaan, 5 minuten vanaf Amsterdam en het natuurgebied het Twiske, waar het heerlijk wandelen is tijdens uw pauze. De locatie is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer in 30 minuten va Amsterdam Centraal met metro 52 naar Metrostation Noord en daarvandaan bus 392 richting Zaandam Station bushalte De Kunstgreep te Oostzaan. Vanuit daar ligt de Loods Studio op 3 minuten loopafstand.

Eten en drinken

De Loods Studio werkt nauw samen met cateringbedrijven. De Loods Studio werkt uitsluitend met producten van goede kwaliteit. Een andere keuze in uw dieet is voor ons geen enkel probleem. Laat u verrassen tijdens uw meeting met een heerlijke lunch of diner.

Reviews (laatste 5)

31-08-2020

Nel Hazendonk, BKZ
Wederom hebben wij gekozen voor gebruik van deze locatie. In het verleden voor een bestuursvergadering, nu voor een 'heidag'. Ook nu was het zeer prettig verblijven in deze ruime en van alle gemakken voorziene locatie.

02-07-2020

M Kieft
Mooie, inspirerende ruim opgezette vergaderlokatie! De Loods Studio is van alle gemakken voorzien en goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. In deze tijd waarin afstand houden nog een noodzaak is was er een opstelling gemaakt die aan alle wensen en richtlijnen voldeed. P.S. de appeltaart bij de koffie was heerlijk!

03-02-2020

Leaseplan
Moderne looks, comfortabele stoelen en een locatie die van alle gemakken is voorzien. Pirma plekje om de hele dag te vergaderen, aan te raden. Annette is erg vriendelijk en behulpzaam.

03-02-2020

M.A. van Eijk, StudioPurple
Voor een workshopdag Kleur, indeling en styling deze locatie gebruikt. En van de weinige locaties die voldeed aan de uitstraling, passend bij het onderwerp van de cursusdag. Modern, ruim en sfeervol, goed verwarmd (in de winter). Hartelijk welkom, goede lunch, een locatie om aan te bevelen.

30-01-2020

Sandy Bosman
Prachtige gloednieuwe, ruime locatie in Oostzaan. Wij hebben hier met 10 mensen een teamsessie gehouden. Alles was aanwezig. Echte aanrader.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Kerkstraat 252a
Oostzaan (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie