De Vleugelslag

Herwijnen

De Vleugelslag - een verademing in midden Nederland - is gehuisvest in een 18e eeuwse boerderij aan de oever van de Waal in Herwijnen. De deel van deze historische boerderij werd omgebouwd tot een comfortabele vergader-/trainingsruimte en beslaat een oppervlakte van ruim 140 m2 voor maximaal 30 personen. Het geheel is omringd door een ruime beschutte tuin. Door zijn ligging is het er altijd rustig en zorgt de verstilde energie voor een inspirerende sfeer. U kunt hier vergaderen in rust en privacy. De moderne vormgeving werd afgestemd op het authentieke karakter van de boerderij. De vergaderruimte is kunstzinnig en inspirerend. De Vleugelslag is voorzien van alle moderne audiovisuele en communicatieapparatuur (WIFI in het gehele gebouw, beamer, flipover) De verhuur van onze vergaderruimte kan een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen omvatten, door de overnachtingsmogelijkheden bij De Vleugelslag. U kunt bij ons van 's morgens vroeg tot 's avonds laat vergaderen, 7 dagen per week! Wij bieden graag flexibele tijden zodat uw bijeenkomst altijd bij ons op uw gewenste tijd kan plaatsvinden. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wij leggen u graag in de watten! Graag tot ziens bij De Vleugelslag!

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • DVD-speler
  • Geluidsinstallatie
  • Printer
  • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

In het hart van Nederland, op een schitterende locatie in het Gelderlands Rivierenland ligt De Vleugelslag. De Vleugelslag is goed bereikbaar met het OV en met de auto vanaf de A15, de A27 en de A2. Er is eigen parkeergelegenheid bij de locatie, waar u gratis kunt parkeren. De Vleugelslag is omringd door een ruime beschutte tuin. Door zijn ligging is het er altijd rustig en zorgt de verstilde energie voor een inspirerende sfeer.

Eten en drinken

Wij bieden u diverse mogelijkheden om vergaderen en eten te combineren. Zo voorzien we ons eendaagse gasten graag van een heerlijke lunch en/of een uitgebreid diner, en kan dat voor meerdaagse gasten worden uitgebreid met een lekker ontbijt. Wij staan garant voor een goede verzorging en uitstekende keuken, die rekening houdt met de wensen van onze gasten. Ook verzorgen wij vegetarische gerechten. Uw lunch en diner kunnen naar uw eigen wensen en voorkeuren worden samengesteld. Wij bereiden de meeste maaltijden van verse ingrediënten zelf. Ook kunt u bij ons terecht voor een culinaire vergadering. Vergaderen en eten wordt dan geweldig gecombineerd: gedurende uw overleg kunt u genieten van heerlijke verse hapjes in de pauzes, zodat u daarna weer fris verder kunt. Dit bevordert de alertheid en input van alle vergaderdeelnemers!

Overnachten

Blijft u meerdere dagen, dan kunt u overnachten in onze elf slaapkamers en gebruik maken van de twee badkamers op de eerste verdieping. Wij staan garant voor een goede verzorging en uitstekende maaltijden.Voor de Vleugelslag is een goede verzorging en het comfort van haar gasten van essentieel belang. In totaal biedt de Vleugelslag een overnachtingsaccommodatie tot maximaal 20 personen.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Waaldijk 18
Herwijnen (Gelderland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie