deStoomhal

Wormer

De kalender aan de betegelde gladde wand waait op, als het ware meegezogen door de luchtstroom van de fluisterende snaren die als zwarte slangen door de lucht zweven tussen het vijf meter hoge vliegwiel en de aangedreven as van de stoommachine in pakhuis Hollandia. Dit is de sfeer in deSTOOMHAL omstreeks 1905. Na de sloop van een der grootste stoommachines is de hal geschikt gemaakt voor bedrijfspresentaties, zakelijke meetings, lunches en expositie ruimte. deSTOOMHAL is geschikt voor groepen van 20 tot 200 personen. Alle apparatuur, benodigd voor uw presentatie en/of lezing, is aanwezig in deStoomhal. Denk bijvoorbeeld aan een beamer, licht en een professionele geluidsinstallatie. Alle wensen betreffende indeling en aankleding van de zaal kunnen worden besproken. deSTOOMHAL is een van de mooiste plekjes in het 4000m2 tellende complex van pakhuis Hollandia. De voormalige Rijstpellerij heeft een herbestemming waarbij de sfeer van toen nog volop aanwezig is. De 200m2 hal (10x20m) is vrij van obstakels. De prachtige geklonken dakspanten en kraanbaan met takel zijn nog in oude staat. De oude vergeelde muren en sprinklerleidingen brengen u terug in de tijd van de industrieŽle revolutie. In deze inspirerende ruimte kunt u de nieuwste producten showen aan uw klanten en een bedrijfsfeest voor uw personeel organiseren. Maar ook voor een, vergadering, receptie, lezing of prijsuitreiking is een bezoek aan deSTOOMHAL een bijzondere ervaring. Er kan tevens een catwalk worden geplaatst, een fotoshoot worden gehouden of een aangeklede borrel voor uw zakenrelaties. Uitrusting en faciliteiten Riante entreehal met garderobe Ingebouwde barvoorziening Podium / catwalk 150 stoelen, sta- en vergadertafels Permanente ring met expositie verlichting WIFI ADSL internet Beamer / Projectiescherm White-boards Professionele Bose geluidsinstallatie (incl. stemversterking) Expositie-borden in de stijl van de hal Toneelverlichting Rondom wandcontactdozen

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (draadloos)
  • Podium

Ligging en omgeving

In het hart van de Zaanstreek, direct gelegen aan de Zaan, ligt een van de mooist bewaarde pakhuizenwanden van rond 1900. DeStoomhal, onderdeel van het Hollandia complex, is 600 m2 groot en ingericht voor bedrijfspresentaties en/of zakelijke evenementen. Er is een directe verbinding naar het Wormer- en Jisperveld, een natuurgebied van 2000 ha, waarvan 641 ha in beheer bij Natuurmonumenten. deSTOOMHAL beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Eten en drinken

Cateringmogelijkheden worden geheel aangepast aan uw wensen en bijna alles is mogelijk; van broodjeslunch en koffie tot en met een groot bedrijfsfeest. Diner is mogelijk in buffetvorm. De verzorging hiervan is in handen van een vaste cateraar. Het is mogelijk om te dineren met maximaal 150 personen. Uiteraard kunnen wij voor u ook een borrel verzorgen.

Overnachten

Overnachting is mogelijk in een hotel in de omgeving.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Pakhuisplein 44
Wormer (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie