Deventer Buitensocieteit & Bowling

Steenenkamer

1

Zoekt u een bijzondere locatie voor een vergadering, presentatie, seminar, of een bedrijfstraining? Het prachtig gelegen historische pand van Deventer Buitensociëteit leent zich op bijzondere wijze voor allerlei bijeenkomsten. Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien zoals audiovisuele apparatuur, Wifi internet, beamer, projectiescherm, flip-over, etc. Wij beschikken over vergaderruimtes voor kleine en grote gezelschappen tot 200 personen. Ook heeft u de mogelijkheid om meerdere kleine ruimtes te gebruiken om zo, naast de plenaire vergadering, ook in kleinere groepjes bijeen te zitten. Aansluitend is het natuurlijk heerlijk om het hoofd leeg te maken. U kunt wellicht een uurtje bowlen of een verkwikkende wandeling maken in het park, de uiterwaarden of de gezellige binnenstad van Deventer.

Faciliteiten

  • Beamer
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)

Ligging en omgeving

Het prachtige historische pand is gelegen in Deventer nabij de IJssel. Er is voldoende parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren.

Eten en drinken

Vanzelfsprekend mag het u en uw gasten aan niets ontbreken tijdens een vergadering , presentatie of andere bijeenkomst. Wij verzorgen graag uw koffie-, lunch- en dinerbuffet. Er zijn diverse standaard arrangementen, maar uiteraard kunnen wij in overleg een arrangement samenstellen naar uw wensen en houden wij rekening met speciale diëten. Wij adviseren u graag over al onze mogelijkheden.

Reviews (laatste 5)

18-01-2017

It@work
Werkelijk een schitterende locatie met riante parkeergelegenheid. Ruime zaal voorzien met goede faciliteiten en een uitstekende verzorgde lunch. Het bowlen met hapjes was een leuke afsluiting van de trainingsdag.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Twelloseweg 1a
Steenenkamer (Overijssel)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie