Dorhout Mees

Biddinghuizen

Dorhout Mees gelegen in het hart van Nederland, heeft alle ingrediënten om uw event tot een groot succes te maken. Een belangrijke vergadering, de lancering van een nieuw product, een inspirerende workshop of een gezellig (thema)feest... Wij zijn overal op voorbereid. Dorhout Mees beschikt over zalen voor 5 tot circa 500 personen. De tijd die u wilt besteden kan variëren van een half uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel. De sfeer in onze zalen is landelijk, comfortabel en vooral weldadig. De enorme lichtinval, de openhaard, de prachtige natuurfotos die de muren prijken... Alles spreekt een bepaalde rust en onbezorgdheid uit. In de zalen is draadloos internet aanwezig. Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig. Zo beschikken wij over een flip-over, beamer met scherm, reversmicrofoon en draadloze handmicrofoon, podium (4,0 x 5,0 mtr), dvd-speler, laptop en katheder. Een aantal zalen zijn door een uniek geluidsisolerend schuifwandensysteem naar wens in grootte te variëren. Informeer bij onze afdeling reserveringen naar de mogelijkheden.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Laptop
  • Microfoon (bedraad)
  • Microfoon (draadloos)
  • Podium
  • Katheder

Ligging en omgeving

In het hart van Nederland, aan het Veluwemeer ligt Dorhout Mees. Een aantrekkelijke accommodatie die enerzijds perfect op de Randstad aansluit. En anderzijds grenzend aan de Veluwe ook goed bereikbaar is voor de noordelijke provincies. Er is parkeergelegenheid tot ca. 450 auto's. De dichtstbijzijnde treinstationen zijn Harderwijk en Dronten. Van daaruit loopt een bus naar Biddinghuizen, uitstappen bij Halte Bremerbergweg.

Eten en drinken

Laat je verrassen door onze chef-koks met bijzondere culinaire hoogstandjes in ons sfeervolle restaurant. Neem plaats bij de brandende haard en geniet van een aperitiefje of kijk uit op de fantastische natuuromgeving. Er hangt een heerlijke ongedwongen sfeer waardoor je volop kunt genieten. Een zakenlunch? Of wil je even tot rust komen van al die intensieve buitenactiviteiten? Neem plaats in ons restaurant voor verschillende lunchmogelijkheden. Voor een gezelschap tot 15 personen kun je à la carte lunchen. Ben je met een groter gezelschap? Dan bieden wij graag een smakelijk lunchbuffet aan (Boerenlunchbuffet, Flevolands lunchbuffet, Dorhout Mees lunch). Van 1 mei tot en met 1 oktober kun je bij Dorhout Mees genieten van een heerlijk complete barbecue of summer grill. De zalen de Zwaan, de Gans en de Houtsnip kunnen worden samengevoegd, waardoor u met een gezelschap hier kunt dineren tot wel 400 personen.

Overnachten

Liever een meerdaagse bijeenkomst? Breid uw arrangement dan uit met een bijzondere en uitgebreid buffet of diner in ons restaurant en een overnachting in ons luxueus hotel. Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Niet voor niets hebben wij het Dorhout Mees hotel zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Wij willen onze gasten op hun gemak te stellen en verwennen. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Het Dorhout Mees hotel is uitgerust met 24 Comfort kamers, 16 Luxe kamers, 2 DeLuxe kamers met balkon en een familie appartement geschikt voor 8 personen. De Comfort kamers zijn voorzien van: douche en toilet, telefoon en tv, minibar, föhn en wi-fi draadloos internet. De 18 Luxe kamers zijn royaler en zijn als extra voorzien van een bad.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Strandgaperweg 30
Biddinghuizen (Flevoland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie