Foodies Restaurant & Bar

Enschede

Foodies Restaurant & Bar bevindt zich in een historisch pand in Enschede. Het nieuwe concept onderscheidt zich van de andere horecaconcepten in Enschede door de hippe en markante inrichting met veel groen tinten en natuurlijk ogende materialen. De muren op de benedenverdieping waar het restaurant is gevestigd zijn over de gehele muur door een kunstschilder geschilderd. Deze jungle look wordt afgewisseld met een industrieel karakter hetgeen in z'n totaliteit een hippe maar warme sfeer geeft. De eerste verdieping heeft blauw-grijze muren en de industriële look is daar voortgezet. De eerste verdieping heeft openslaande deuren naar een uniek dakterras waardoor uitzicht over het stationsplein verkregen wordt. Het dakterras is zeker in de zomer erg sfeervol verlicht en uitermate geschikt voor borrels en feesten en partijen.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)

Ligging en omgeving

Foodies Restaurant & Bar ligt vlak naast het centraal station in Enschede en op 100 meter afstand van een parkeergarage. Vanuit de voordeur loopt u bovendien zo de stad in.

Eten en drinken

Foodies Restaurant & Bar -de naam zegt het al- biedt een ruim aanbod aan eten en drinken. Noem ons een lunchroom, restaurant of bar. Het is vooral een perfecte ontmoetingsplek in Enschede. 's Ochtends loop je gezellig bij ons binnen voor een heerlijk kopje koffie, s middags voor een lekker belegd broodje of een salade en tegen borreltijd een biertje, cocktail of glas wijn of non-alcoholisch natuurlijk. Toch een beetje trek? We serveren verschillende borrelplankjes en als je wat meer trek hebt, bieden we een aantal heerlijke gerechten. De cocktails, drankjes en gerechten bij Foodies Restaurant & Bar zijn gebaseerd op recepten die smaken over de gehele wereld vertegenwoordigen en voor een toegankelijke prijs worden aangeboden. Dit maakt een regelmatig bezoek aan het restaurant mogelijk. Niet voor niets kan Foodies Restaurant & Bar getypeerd worden als het Casual Dining concept.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Stationsplein 1
Enschede (Overijssel)

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie