Fort Wierickerschans

Bodegraven

1

Fort Wierickerschans in Bodegraven, als locatie voor uw vergadering een inspirerende omgeving met imposante gebouwen, een prachtige entree via de loopbrug over de fortgracht, een wijds binnenterrein en groene verdedigingswallen. Dus geen tierelantijntjes, maar pure en historische sferen. Het is dan ook de ideale locatie voor uw zakelijke of feestelijke evenement waarbij uw gasten zich al snel in de energieke sfeer van Fort Wierickerschans wanen.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)
  • Microfoon (draadloos)
  • Podium
  • Katheder

Ligging en omgeving

Fort Wierickerschans is inspirerende accommodatie voor het houden van zakelijke evenementen, zoals een vergadering, zakenlunch/diner, training of bedrijfsuitje, maar ook als ontmoetingsplaats waar u een goede zakelijke lunch of diner kunt gebruiken in combinatie met een activiteit in de omgeving. Bijzonder en uniek gelegen in het centrum van het Groene Hart op de smalste plek van de Oude Hollandse Waterlinie, een basale rustplek in de hectiek van alledag. Het fort is een indrukwekkende monumentale locatie met imposante gebouwen, een prachtig Terreplein met groene verdedigingswallen en eigen parkeervoorziening voor 120 autos. Voor ons is onbezorgde gastvrijheid het uitgangspunt voor uw zakelijke bijeenkomst. Onze gastvrijheid, ambiance en hoge service maken Fort Wierickerschans tot de beste keus voor uw zakelijke bijeenkomst.

Eten en drinken

De catering is in handen van Fort Wierickerschans, alle culinaire verrassingen worden dan ook in onze eigen keuken bereid. Voor de invulling van de catering hebben wij diverse mogelijkheden, maar wij denken ook graag mee om de invulling speciaal voor u op maat te maken.

Overnachten

Overnachten is helaas niet mogelijk op Fort Wierickerschans. In de buurt zijn echter verschillende Bed & Breakfasts. In Bodegraven en Woerden zijn hotels.

Reviews (laatste 5)

07-02-2020

L. Koops, HDSR
Onlangs met onze afdeling een vergaderarrangement van 8-uur geboekt voor 75 personen. Plenair gedeelte met daartussen 3 pauze's en opdelen in groepen (in dezelfde ruimte). De communicatie was gemakkelijk, de medewerkers van Fort Wierickerschans denken goed mee met eventuele mogelijkheden etc. Een effectieve, goed georganiseerde en geslaagde dag gehad.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Zuidzijde 132
Bodegraven (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie