Golden Tulip Keyser Breda

Breda

Golden Tulip Keyser Breda is een sfeervolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten als een vergadering, training en congres. Ook een bedrijfsfeest is hier mogelijk. Golden Tulip Keyser Breda beschikt over 10 zalen die allen voorzien zijn van daglicht, airconditioning en gratis draadloos internet. Aan al uw wensen kan voldaan worden. De een houdt van een volle Bourgogne, de ander drinkt liever een ronde Bordeaux. Smaken verschillen en daarom hebben wij verschillende zalen. Allemaal dragen ze de naam van een Franse wijnstreek. Van een kleine, intieme ruimte voor een zakelijke bespreking, tot en met een zaal met de afmetingen voor een groots feest of congres. De zalen bevinden zich op de begane grond, waar ook de toiletten en de garderobe zich bevinden. De maximum capaciteit voor een vergadering in theateropstelling is 150 personen of 400 personen voor een receptie of feest. Bij vergaderingen buiten de deur zijn niet altijd de benodigde kantoorartikelen direct voor handen. Daarom treft u in iedere vergaderzaal een conferentiekoffer aan. Deze koffer bevat een assortiment handige kantoorspullen die wellicht bij uw vergadering van pas kunnen komen (paperclips, nietmachine, viltstiften, schaar, plakband, etc.). Met plezier regelen wij alle audio-visuele apparatuur die u nodig heeft. Scherm en een flipover staan zonder extra kosten tot uw beschikking. Maar natuurlijk is het mogelijk om een beamer, microfoon, video conferencing, etc. te huren.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Overheadprojector
  • Videoconferentie (VTC)
  • Microfoon (bedraad)

Ligging en omgeving

Golden Tulip Keyser Breda is een 4-sterren hotel in het centrum van Breda, vlakbij de Grote Markt. Golden Tulip Keyser Breda is eenvoudig te bereiken vanuit alle richtingen. U kunt uw auto parkeren in de Chass Parking of Oude Veste vlakbij het hotel. Ook met het openbaar vervoer is Golden Tulip Keyser Breda goed bereikbaar. Met de trein naar Breda: Vanuit Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal gaat 2 maal per uur de Fyra rechtstreeks naar Breda. Daarnaast is Breda uitstekend bereikbaar met diverse stoptreinen en Intercity treinen.

Eten en drinken

In ons restaurant Orange is het goed toeven. Hier worden onze gasten op gastvrije wijze ontvangen. Alles is mogelijk: een snelle, kwalitatief goede lunch of een uitgebreid, exquise diner. Ook het ontbijtbuffet wordt hier gepresenteerd. Geniet hier van de prettige, ongedwongen sfeer! Keyser Breda beschikt over een eigen kookstudio "Culi Club Keyser". Culi Club Keyser Breda biedt thematische Kookworkshops, Live Cooking en Wijn/Spijs proeverijen aan.

Overnachten

Golden Tulip Keyser Breda beschikt over 87 kamers met airconditioning, minibar, toilet, bad of douche, telefoon, kluisje en flatscreen televisie. Alle kamers zijn niet roken en beschikken over gratis draadloos internet. Daarnaast is er een kamer die geschikt is voor minder validen.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Keizerstraat 5
Breda (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie