Golfbaan Hitland

Nieuwerkerk aan den IJssel

De vergaderzalen van Golfbaan Hitland zijn uitermate geschikt voor het geven van trainingen, cursussen, recepties, workshops en vergaderingen. De vergaderzalen zijn alle dagen per week te huur, inclusief het weekend. Door de beschikbare traplift zijn de zalen toegankelijk voor minder validen.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Smartboard

Ligging en omgeving

Vergaderen in een landelijke omgeving: slechts een kwartier buiten het centrum van Rotterdam kunt u in alle rust vergaderen, lunchen of dineren en een balletje slaan op de driving range bij Golfbaan Hitland. Hitland beschikt over twee vergaderzalen die beide een schitterend uitzicht bieden op de golfbaan. De vergaderzalen van Hitland zijn gecreëerd in het golfhuis van Golfbaan Hitland. Golfbaan Hitland is gelegen in Park Hitland, in Nieuwerkerk aan den IJssel en is via meerdere routes bereikbaar. Golfbaan Hitland beschikt over een grote eigen parkeerplaats met gratis (en voldoende) parkeermogelijkheid.

Eten en drinken

Vanuit Restaurant Hit eten & drinken kunnen verschillende koude en warme buffetten gearrangeerd worden. Ook kunnen zij in afstemming met u een speciaal arrangement samenstellen. U kunt er voor kiezen om zelf uw drinken te regelen door gebruik te maken van een koelkast met diverse gekoelde dranken. Daarnaast kunt u eventueel gebruik maken van de diensten van het restaurant, waarbij u bediend wordt in de vergaderzalen.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Blaardorpseweg 1
Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie