Hayema Heerd

Oldehove

U wilt een (meerdaagse) vergadering, training, cursus, of teambuilding voor uw personeel/management organiseren, en u bent op zoek naar een betaalbare niet alledaagse locatie? Persoonlijke aandacht, unieke sfeer en karakter zijn belangrijk? Dan is de Hayema Heerd iets voor uw bedrijf. Hayema Heerd is een bijzondere ontmoetingsplek voor iedereen die het durft van de gebaande paden af te stappen. We doen het allemaal net even anders dan onze collega's, en daarom is een verblijf bij ons verrassend. Wij zijn tevreden als gasten glimlachend met een tikkeltje verwondering naar huis gaan. De centrale vergaderruimte bevindt zich in de grote sfeervolle schuur. Diverse opstellingen zijn mogelijk: U-vorm, gevarieerde tafelopstelling, theater-tribune-opstelling. De ruimte is daarmee geschikt voor kleinere groepen tot grotere plenaire bijeenkomsten. Faciliteren van teamtrainingen van rond 15 personen gaat uitstekend tot en met grote bijeenkomsten van max. 75 mensen. Wilt u in groepjes uiteen gaan? U kunt daarvoor gebruik maken van de kleine vergaderruimte, van de hooizolder en met mooi weer is het zeer plezierig vertoeven op het terras en in de boomgaard.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • DVD-speler
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (draadloos)
  • Podium
  • Katheder
  • Printer
  • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

Welkom op de Hayema Heerd, een unieke vergaderlocatie in Groningen! De boerderij bevindt zich in een nog echt authentiek stukje Nederland, met veel cultuur; het Middag-Humsterland in Groningen. U vindt er prachtige boerenbedrijven, eeuwenoude dorpen, kerkjes, dijken, dromerige weilanden omgeven door slingerende weggetjes, talrijke ateliers, muziek- en theaterfestivals, en vele wandel-, fiets- en watersportmogelijkheden. Tegelijk proeft u nergens anders zo intens de geneugten van ruimte en de rust. Hier verblijven is echt even alles achterlaten. We heten u van harte welkom!

Overnachten

Hayema Heerd biedt meerdaagse arrangementen incl. overnachting en ontbijt op maat. Alleen de overnachting al garandeert een onvergetelijke ervaring; u slaapt op een comfortabel bed van stro! Met het hele team op de hooizolder (tot max. 16 personen) of liever meer privacy? Dan kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van het strokasteel en van drie stro-iglo's. Na een verkwikkende nachtrust wacht een heerlijk en gezond ontbijt.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Jensemaweg 3
Oldehove (Groningen)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie