Het Kantoor

Deventer

1

In onze prachtige middeleeuwse kelder is er voldoende ruimte voor vergaderingen, lezingen, workshops, recepties, maar ook voor yogalessen of coaching sessies. Wil je brainstormen of vergaderen met je team in een stijlvolle en creatieve ruimte aan de Brink in Deventer? Of zoek je een inspirerende plek om een workshop of training te geven? Dat kan bij ons. De 3,5 meter lange eikenhouten tafel biedt ruimte aan 12 mensen. Ook is er een comfortabele zithoek aanwezig met bank en luie stoel. In de weekenden kan ook de stadstuin worden bijgeboekt.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi

Ligging en omgeving

Het Kantoor bevindt zich aan de prachtige Brink in het stadscentrum van Deventer. De locatie is uitstekend te bereiken vanaf Station Deventer, en ligt tevens op loopafstand van drie grote parkeergarages. Op de locatie is altijd een gastvrouw of gastheer aanwezig om iedereen te ontvangen en om vragen te beantwoorden.

Eten en drinken

Huur je de kelder bij ons, dan verzorgen wij de koffie en thee. Wil je een compleet verzorgde lunch, buffet of gezellige borrel met hapjes? Ook op dit gebied is alles mogelijk. Het Kantoor werkt samen met enkele horecazaken uit de stad, zoals Hotel Finch en Brownies & Downies. Liever een lunch laten bezorgen en bij mooi weer plaats nemen in onze sprookjesachtige tuin? Neem contact met ons op, we nemen graag de mogelijkheden met je door!

Overnachten

Wij bieden zelf geen overnachtingsmogelijkheden aan, maar uiteraard denken we graag met jullie mee!

Reviews (laatste 5)

07-09-2021

Francien Hofstede-Schippers
Vorige week een hele fijne vergadering gehouden in Het Kantoor. Een mooie ruimte, goede wifi en een klantvriendelijke en aardige gastvrouw. We hebben mogen lunchen in de tuin, dit was ook prima geregeld en erg lekker. Wij komen hier zeker vaker terug! Bedankt voor de gastvrijheid en dat alles goed geregeld is.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Brink 91
Deventer (Overijssel)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie