Het Polderhuis

Bergschenhoek

2

Nabij Rotterdam en Rotterdam AirPort ligt het rustige Bergschenhoek. Vlakbij het centrum van het dorp en tegenover het ruime park De Leeuwenkuil ligt Het Polderhuis. In dit monumentale pand uit 1906 is een Bed & Breakfast gevestigd met 6 kamers en daghoreca. Op de bovenste verdieping/zolder is een vergaderlocatie ingericht, geschikt om met 10- 12 te vergaderen aan een vergadertafel of om een presentatie te geven voor maximaal 20 personen. Vanuit het torentje dat tot de zolder behoort kun je uitkijken over de gehele omgeving (zoals vroeger vanuit het Polderhuis werd uitgekeken over de polder om te zien of alle molens de polder daadwerkelijk droogmaalden). In het tegenover gelegen park kan even een frisse neus worden gehaald, het hoofd worden leeggemaakt of kunnen nieuwe ideeën worden opgedaan. De locatie beschikt over een eigen pantry met koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Ook beschikt de ruimte over een electronisch Flipboard.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Smartboard

Ligging en omgeving

Het Polderhuis ligt 7 minuten rijden vanaf Rotterdam Airport, en ongeveer 12 minuten van het centrum van Rotterdam. Het dorp ligt in de driehoek Den Haag, Rotterdam en Gouda nabij goede uitvalswegen. Voor de deur zijn voldoende parkeerplaatsen. De bus van en naar Rotterdam stopt bovendien voor de deur. Tegenover Het Polderhuis ligt Park de Leeuwenkuil waar heerlijk gewandeld kan worden. De omgeving leent zich perfect voor een fijne fietstocht in een groene omgeving of naar bijvoorbeeld Rotterdam of Delft. Op loopafstand bevindt zich verder het rustige dorpscentrum van Bergschenhoek. In de omgeving bevinden zich bovendien verschillende golfbanen, sportvoorzieningen en de welnesscentrum.

Eten en drinken

Koffie, thee en water zijn inbegrepen in onze huurprijs. Overige consumpties worden afgerekend op basis van gebruik. Door onze daghoreca kunnen wij u voorzien van een lekkere gezonde lunch met regionale producten van lokale leveranciers. We beschikken over een uitgebreide wijncollectie en bier van de tap. En ook daarbij serveren wij u graag iets lekkers te eten. Wilt u ook in de omgeving dineren, dan kan dat op loopafstand van Het Polderhuis bij een van de restaurants waarmee we afspraken hebben om u een heerlijk diner te kunnen voorzetten.

Overnachten

Het Polderhuis biedt naast een vergaderruimte ook 6 (2-persoons) slaapkamers. De kamers zijn comfortabel en voorzien van gratis WiFi, SmartTV, eigen badkamers en koffie- en theevoorzieningen.

Reviews (laatste 5)

18-11-2020

Mmj Dik-Geurtsen
Wat een feest om hier te verblijven! Geweldige gastvrouw, super mooie kamers (schoon, licht, sfeervol) en heerlijk gegeten (diner en ontbijt)! Ik kan niet wachten om hier weer een keer terug te komen.

31-07-2020

G Huisman
Wat een geweldige service op een toplocatie. Vriendelijke gastvrouw en gastheer. Zeer behulpzaam en service verlenend ingesteld. Prachtige locatie, ruime eenvoudige en schone kamers met heerlijke bedden. Ontbijt is geweldig. Alles is mogelijk. Een van de beste overnachtingen die we hebben meegemaakt. Niets dan lof voor deze B&B

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Bergweg Noord 1-3
Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie