Hotel & Restaurant Wildthout

Ommen

Bij Wildthout voelt u zich zowel zakelijk als privé direct thuis. Een heerlijk ontspannen en huiselijke sfeer. Dit familiehotel wordt gerund door Niek en Petra van Duuren die in het verleden beiden hun sporen hebben verdiend. Hierdoor is kwaliteit, aandacht en beleving aanwezig in alles wat u zich kunt bedenken. Warme kleuren en veel daglicht door de grote serre brengen een gemoedelijke/gezellige sfeer en in de zomer kunt u genieten van het ruime terras in de omheinde tuin.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Katheder
  • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

Door de ligging tussen Zwolle en Hardenberg (25 minuten vanaf de A 28), maar ook goed bereikbaar via openbaar vervoer (station op 500 M) is Wildthout zeer goed bereikbaar. Gratis parkeren op eigen terrein en geen noemenswaardige files in de buurt, maken Wildthout tot een prima locatie om te verzamelen in het oosten van het land. Omgeven door prachtige natuur is Ommen een locatie waar mensen naar toe gaan om te fietsen, wandelen, varen etc. Kortom een mooie en groene omgeving.

Eten en drinken

Bij Wildthout hebben we sinds 2015 bewust gekozen om te investeren in onze keuken en bedieningsbrigade. Het resultaat is dat we inmiddels als een van de betere Restaurants van de omgeving beoordeeld worden! De ambachtelijke keuken met ervaring op het hoogste niveau en de attente en goed geschoolde bediening maken uw verblijf tot een culinair feestje!

Overnachten

Wildthout beschikt over 20 kamers. De standaardkamers zijn verdeeld over de 1e en 2e verdieping van deze voormalig burgemeesterswoning. Daarnaast zijn er 9 luxe kamers op de begane grond. Deze zijn in 2018 compleet gerenoveerd.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Hammerweg 40
Ommen (Overijssel)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie