Hotel Restaurant de Vossenberg

Vierhouten

Waar kunt u beter een zogenaamd ‘hutje-op-de-hei-sessie’ houden dan op de hei zelf? Wij bieden u ruime vergaderzalen in een prachtige omgeving waar u rustig belangrijke vergaderingen en brainstorm sessies kunt houden. De locatie is makkelijk te bereiken vanaf de A28 en station Nunspeet en maakt het de ideale locatie om een vergaderruimte te huren. Ook voor inspirerende presentaties en belangrijke lezingen kunt u bij de Vossenberg terecht. Deze zalen bevatten standaard stoelen in theateropstelling en zijn bovendien voorzien van de belangrijkste benodigdheden bij het geven van een presentatie. Niet alleen geeft ‘de Vossenberg’ u de mogelijkheid om een zaal te huren, er is ook nog eens de mogelijkheid om er een hotelkamer bij te boeken. Zo kunt u meerdere dagen vergaderen en bovendien genieten van onze heerlijke comfortabele kamers. Even een frisse neus halen? Binnen vijf minuten staat u midden in de natuur!

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)
  • Printer
  • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

Door de gunstige ligging in het midden van Nederland zeer goed bereikbaar, op één van de mooiste plekken van de Veluwe én verscholen tussen de bossen en heidevelden, ligt het gezellige toeristische plaatsje Vierhouten. Omringd door uitgestrekte bossen en adembenemende natuurlijke schoonheid. Dit 3-sterren hotel kent een lange geschiedenis van ruim 80 jaar. De locatie is makkelijk te bereiken vanaf de A28 en station Nunspeet. Het is uitnodigend, sfeervol en betaalbaar, waarbij hartelijkheid en een gastvrije service nog steeds hoog in het vaandel staan! De auto parkeert u gratis op de ruime parkeerplaats bij het hotel. Wij bieden u kosteloos een ophaalservice voor de gasten die met het openbaar vervoer op NS Station Nunspeet arriveren.

Eten en drinken

In het sfeervol ingerichte restaurant serveert De Vossenberg het uitgebreide ontbijt- en lunchbuffet. ‘'s Avonds wordt hier een heerlijk diner geserveerd en de uitgebreide à la carte kaart bevat heerlijke seizoensgerechten van dagverse producten. Na het dineren kunt u terecht bij de knusse open haard of op het gezellige deels overdekte en verwarmde terras. Ook kan men een borreltje drinken aan de gezellige bar.

Overnachten

De 25 hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, TV, bureau en alle kamers zijn aan de achterkant gesitueerd zodat ook rust verzekerd is.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Elspeterbosweg 1
Vierhouten (Gelderland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie