Hotel Restaurant Princenhof

Eernewoude

1

Hotel Restaurant Princenhof beschikt over diverse vergaderzalen voor 2 tot 200 personen, een ruim restaurant en terras, 41 hotelkamers en een gezellige bar. De diverse vergaderzalen kunnen op maat ingericht worden, waardoor een scala aan mogelijkheden kan worden geboden. Twee van de zalen zijn multifunctioneel, deze kunnen als 1 grote zaal gebruikt worden maar ook worden ingedeeld in 2 kleinere zalen. Alle vergaderzalen zijn uitgerust met een modern luchtcirculatiesysteem en airconditioning. Uiteraard beschikt het hotel over de nodige vergader-apparatuur. De flexibiliteit en de persoonlijke inzet van de medewerkers van het hotel geven bovendien een extra dimensie aan uw zakelijk onderhoud.

Faciliteiten

  • WiFi

Ligging en omgeving

Hotel Restaurant Princenhof ligt midden in het natuurgebied De Alde Feanen, maar is makkelijk bereikbaar voor bedrijven en instellingen uit o.a. Groningen, Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Nationaal Park De Alde Feanen is een van de mooiste natuurgebieden van Friesland. Hotel Princenhof beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid.

Eten en drinken

Restaurant Brasserie PuurPrince is het restaurant van Hotel Princenhof. Dit is een sfeervolle brasserie met een mooi restaurant en beschikt over een uniek terras aan het water. Een schitterende locatie waar u kunt lunchen en dineren.

Overnachten

Het hotel beschikt over 41 comfortabele kamers, voorzien van bad of douche, toilet en TV. Het merendeel van de kamers ligt aan de meerzijde en beschikt tevens over een terras of balkon.

Reviews (laatste 5)

13-05-2019

Fam. Kranendonk
Afgelopen zaterdag 11 mei met familie en vrienden (19 pers.) een verjaardagsfeest gevierd. Na koffie/thee met oranjekoek een boottochtje gemaakt door de 'Alde Feanen'. De dag afgesloten met een koud-/warm buffet. Alles prima verzorgd. Bovendien was het mooi zonnig weer. We hebben met z'n allen genoten van dit uitstapje. Bedankt mensen van 'Princehof'. Fam. Kranendonk.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Piet Miedemaweg 15
Eernewoude (Friesland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie