Huis 130

Westzaan

6

Het rijksmonument is geheel gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Waar vroeger het hooi lag staat nu de vergadertafel. Er is voldoende daglicht met o.a. 2 raampartijen van 6 meter hoog, Lunchen doe je in de aangrenzende keuken die ook als 2de werkplek kan dienen. Een unieke, eigentijdse en sfeervolle setting die u zal omarmen zodra u binnenstapt.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi

Ligging en omgeving

Huis130 ligt onder de rook van Amsterdam in het rustige en landelijke Westzaan en is eenvoudig te bereiken met de auto. Sinds de opening van de tweede coentunnel is de bereikbaarheid optimaal. Aan de overkant van Huis130 kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein en langs de weg daar waar toegestaan. Helaas rijdt er geen bus meer door het dorp. De locatie ligt op een half uur lopen van de bushalte. Maar komt u met de trein dan kunt u altijd een ov-fiets huren, dan is het een kwartiertje fietsen langs de leukste Zaanse huisjes.

Eten en drinken

De lunch wordt gemaakt in eigen keuken met de meest verse producten. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met dieetwensen en allergieën.

Overnachten

Er is geen mogelijkheid om bij de locatie zelf te overnachten, maar op 10 minuten rijden vindt u het 4 sterren hotel Inntel hotels Amsterdam Zaandam.

Reviews (laatste 5)

24-08-2021

Merletto
Hele fijne locatie. Bedankt Nanda en Dana voor de top services en het heerlijke eten! Echt een aanrader!

24-08-2021

IBG
Geweldig goed verzorgd, hartelijk ontvangen. Ook oog voor de kleine details. Ronduit aanbevelingswaardig!

12-05-2021

Tom
Zeer vriendelijk en gastvrij

27-11-2020

Marjolein
Huis130 ligt op een prachtige en rustige locatie en is voorzien van een mooie tuin. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de ontvangst en verzorging door Nanda is goed. Er is gratis parkeergelegenheid aan de overkant van de straat. Wij waren blij verrast en zullen zeker nog een keer terugkomen!

28-09-2020

Petra Payne, KVSA BV
Huis130 is een ontzettend fijne locatie om te vergaderen en door de gastvrijheid en inzet van Nanda is het een toplocatie. In Huis130 zijn alle nodige faciliteiten van kladblok tot tv-scherm en daarnaast kan je heerlijk ontbijten, lunchen, borrelen en dineren in een gezellige en stijlvolle setting. Bedankt Nanda voor je inzet en tot een volgende keer. Hartelijke groeten, Petra

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
J.J. Allanstraat 130
Westzaan (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie