Igluu Eindhoven

Eindhoven

Igluu Eindhoven is gevestigd in de Lichttoren, de voormalige gloeilampenfabriek van Philips in het hart van Eindhoven. Deze historische locatie van bijna 4.000m2 biedt exclusieve ruimte voor uw meeting, evenement, congres, conferentie, beurs, expositie of private dinner. De grote industriële ruimtes met hoge plafonds, de hippe inrichting en de centrale ligging maken deze locatie extra bijzonder. Er is een aparte vleugel voor congres of conferentie met 6 grote zalen, lounge met bar en eigen entree, het biedt plek aan bijeenkomsten van 2 tot 600 deelnemers. Ook beschikt Igluu Eindhoven over professionele AV-installaties, presentatiemiddelen en zijn er uitgebreide mogelijkheden voor catering. Het enthousiaste en flexibele team ondersteunt u tijdens (de voorbereiding op) uw bijeenkomst.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Laptop

Ligging en omgeving

De ligging van Igluu is perfect. In de binnenstad, schuin tegenover het Centraal Station, omringd door parkeergarages en te midden van winkels en horeca. Parkeren kun je het beste aan de overkant van het pand in de Mathildelaan parkeergarage.

Eten en drinken

Vanzelfsprekend verzorgen wij graag een ontbijt, lunch, aangeklede borrel of uitgebreid diner bij ons op locatie. Maar ook het vergaderen zelf wordt een stuk aangenamer met een lekkere snack, gezonde break of zoete inval. Er kan heel veel bij Igluu Eindhoven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Overnachten

Igluu ligt direct naast een hotel met meer dan 200 kamers. Het hotel is vanuit Igluu via een inpandige verbinding te bereiken.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Lichttoren 32
Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie