Kaasboerderij De Deelen

Tijnje

Onze gezellige vergaderruimte bevindt zich op de eerste verdieping van onze kaasmakerij. Vanuit deze ruimte heb je prachtig uitzicht op het kaasmaken en kun je mooi zien hoe onze heerlijke kazen liggen te rijpen. De ruimte is modern, landelijk ingericht voorzien van een bar, en bestaat uit 2 delen waardoor er prima in groepen gewerkt kan worden.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Katheder

Ligging en omgeving

Centraal gelegen in het hart van Friesland tussen de A7 en de A32 en toch midden in de Friese natuur. Ons bedrijf bevindt zich nabij natuurgebied De Deelen. Bovendien kan er gewandeld worden door de landerijen behorende bij onze boerderij.

Eten en drinken

wij kunnen voor u de catering verzorgen. Naast koffie, thee, fris en water serveren we ook een lunch. De lunch kunnen we zo uitgebreid maken als u wenst. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

Overnachten

Ons bedrijf is centraal gelegen op 10 km van Heerenveen en 10 km van Drachten. In deze plaatsen is ruime keus in overnachtingen. wilt u op een bijzondere locatie overnachten dan kunnen we voor u een hotelkamer regelen in het op 2 km afstand gelegen Boarnshiem. Dit is een agrarisch bedrijf met hotelaccommodatie.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Warrewei 43
Tijnje (Friesland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Gesloten

Deel deze vergaderlocatie