Landgoed Kolhoop

Markelo

Landgoed Kolhoop is een 18e eeuwse boerderij die in 2008 gerestaureerd en verbouwd is tot vergaderlocatie, groepsaccommodatie en B&B en is zeer geschikt voor het houden van meerdaagse vergaderingen. U kunt in het groepsverblijf ongestoord vergaderen in een sfeervolle omgeving. Tijdens een verblijf met maximaal 24 personen kunt u gebruik maken van de gastenkamer (voorzien van een houtkachel) waar zich een volledig ingerichte keuken bevindt. Een deel van het erf is door u vrij te gebruiken. De vergaderruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 75 m2 . De ruimte is geschikt voor maximaal 24 personen. In de vergaderruimte zijn 6 losse tafels die in alle varianten geplaatst kunnen worden.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • DVD-speler

Ligging en omgeving

In de buurtschap Elsenerbroek (Markelo) ligt onze gerestaureerde monumentale 18e eeuwse boerderij. Wij bieden u een oase van rust waar u de schoonheid van het Twentse platteland kunt beleven. U kunt hier prachtig wandelen en fietsen. Het langoed biedt diverse mogelijkheden voor tal van teambuildingsactiviteiten als klootschieten. Daarnaast biedt de omgeving ook mogelijkheden, zoals pitch and putt, golfclinics, solexrijden, buggytoertochten etc.

Eten en drinken

Ontbijt en lunch kunnen wij uiteraard voor u verzorgen. Voor het diner werken wij samen met een cateraar, waarbij wij voor u een catering buffet kunnen verzorgen. Tevens zijn er diverse nabij gelegen restaurants.

Overnachten

De groepsaccommodatie beschikt over 11 luxe slaapkamers waar in totaal 24 personen kunnen overnachten. De 6 slaapkamers op de benedenverdieping hebben ieder een eigen badkamer en de 5 slaapkamers op de bovenverdieping maken gebruik van 2 badkamers op de gang. De comfortabele verblijfsruimte van de groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien: TV, Dvd-speler, WIFI-internet, zithoek, comfortabele stoelen, houtkachel, keuken met vaatwasser.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Kolhoopsdijk 1
Markelo (Overijssel)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie