Lumen Hotel & Events

Zwolle

Vergaderen, ontmoeten en werken... het kan allemaal in het Event Center van Lumen Hotel & Events.. De meetingrooms kunnen naar wens aan elkaar gekoppeld worden. Van vergaderzalen en informele corners in Hotel Lumen en restaurant Bluefinger tot en met exclusieve businessclubs en skyboxen met uitzicht op de middenstip van het PEC Zwolle voetbalveld. De link tussen business, sports en pleasure is snel gelegd als u komt vergaderen bij Lumen Hotel & Events. U kunt in het gehele complex gebruik maken van gratis Wi-Fi van zeer hoge kwaliteit. Ideaal voor telewerken, videoconferences of het online streamen van presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Laptop
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)
  • Microfoon (draadloos)
  • Podium

Ligging en omgeving

Lumen Hotel & Events is uitstekend te bereiken. De locatie ligt namelijk op een paar minuten afstand van de A28 richting Amersfoort en Meppel. Het parkeerterrein bezit 1250 plaatsen en er zijn meerdere elektrische oplaadpunten.

Eten en drinken

Het sfeervolle Bluefinger Restaurant heet u van harte welkom voor een informele lunch, borrel, familiediner of een zakelijke bijeenkomst. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. In het Bluefinger Restaurant komen wij graag tegemoet aan al uw culinaire wensen. Of u nu gast bent van Lumen Hotel & Events of niet, het zal u aan niets ontbreken. In het Bluefinger Restaurant kunt u uw culinaire wensen de vrije loop laten, maar ook aanschuiven voor een sfeervolle high-tea of gewoon een terrasje pakken. En heeft u zelf wensen of plannen om uw zakelijke of particuliere bijeenkomst extra smaakvol te maken? Vertel het ons. We denken graag met u mee.

Overnachten

Hotel Lumen is een prachtig viersterren hotel gelegen in Zwolle. Met 125 kamers, een indrukwekkend Atrium en de ruime Bluefinger Lounge functioneert het als de voordeur van Lumen Hotel & Events. Voor een zakelijke overnachting of een relaxed weekendje weg, Hotel Lumen is de ideale plek voor uw overnachting. Elke kamer is voorzien van alle comfort zoals gratis (draadloos) internet, gratis Nespresso en theefaciliteiten, HD satelliet-tv, een gastenkluis, minibar, badkamer met raindance douche en separaat toilet. Naast alle faciliteiten op de kamers beschikt Hotel Lumen 24/7 over roomservice, een fitnessruimte en een stomerijservice. Voor ontbijt, lunch en diner kunnen gasten gebruik maken van het Bluefinger Restaurant.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Stadionplein 20
Zwolle (Overijssel)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie