Novotel Breda

Breda

Novotel Breda verwelkomt haar gasten in de gezellige huiskamer waar ons MOODFOOD concept centraal staat. Beleef de huiselijk sfeer en ervaar het gevoel van thuis zijn terwijl u weg bent van huis. Onze MOOODFOOD huiskamer is modern maar gezellig ingericht. Lage tafeltjes met stoelen, banken of een hoge tafel; voor elk wat wils om relax te genieten van onze gastenruimte.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Telefoontoestel
  • Printer
  • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

Novotel Breda ligt vlakbij de A16, tussen Antwerpen en Rotterdam, op 10 minuten rijden van het centrum van Breda. Niet ver van het hotel ligt het Mastbos, ideaal voor teambuilding activiteiten en het fietsen van fietsroutes. Het hotel beschikt over een ruime tuin met terras en buitenzwembad (open tijdens de zomermaanden)

Eten en drinken

Onze MOODFOOD huiskamer zorgt voor, tijdens en na uw evenement voor de nodige ontspanning en biedt u de mogelijkheid te genieten van een hapje en een drankje. In onze speciale vergaderhoek is verse bonenkoffie de gehele dag beschikbaar en worden tijdens de verschillende pauzes lekkernijen neergezet. Wilt u aan het einde van uw evenement nog een drankje doen aan onze bar dan is deze mogelijkheid uiteraard aanwezig. TIP: Individuele wensen zijn bespreekbaar en worden op maat met u afgestemd.

Overnachten

Onze Superior kamers, voorzien van alle nodige gemakken zijn boekbaar voor het verblijf van uw gasten. In 2018 gerenoveerd, bieden onze kamers een gezonde nachtrust op onze nieuwe LIVE N DREAM bedden. Een apart toilet en aparte badkamer zorgen voor de nodige privacy.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Dr. Batenburglaan 74
Breda (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie