Novotel Eindhoven

Eindhoven

Novotel Eindhoven Airport is een 4-sterren hotel aan de rand van Eindhoven. Het hotel ligt nabij de A2 waardoor het goed bereikbaar is en hierdoor een ideale locatie betreft voor een tussenstop onderweg of een (zakelijke) afspraak. Met 9 flexibel in te delen zalen en een capaciteit van maximaal 100 personen, is Novotel Eindhoven een uitstekende locatie voor uw vergadering, training of event. Al onze vergaderzalen beschikken over airconditioning, gratis wifi, daglicht en andere vergaderfaciliteiten. Maak gebruik van onze expertise en persoonlijke service om van uw meeting in Eindhoven een succes te maken.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi

Ligging en omgeving

Novotel Eindhoven ligt op een steenworp afstand van zowel Eindhoven Airport als de A2. Novotel Eindhoven ligt goed bereikbaar vanaf het centrum en comfortabel dichtbij het vliegveld, Eindhoven Airport. Ons hotel beschikt over een eigen parkeerplaats met slagboom en camerabewaking.

Eten en drinken

Restaurant BOTTLES & BITES staat voor een ongecompliceerde, ontspannen en uitgebalanceerde Novotel ervaring. En de bar biedt een ontspannen sfeer om te genieten van heerlijke drankjes en snacks.

Overnachten

De 94 ruime kamers van het Novotel Eindhoven Airport zijn modern ingericht en hebben een flexibele indeling. Het is prettig verblijven in de kamers die aan alle eisen voldoen. Het hotel heeft een heerlijk buitenzwembad dat met zonnepanelen verwarmd wordt. Daarnaast bevinden zich in de hoteltuin een tafeltennistafel en jeux de boules.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Anthony Fokkerweg 10
Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie