Oker

Schipluiden

2

De Schuur van Oker is aan de buitenzijde volledig bekleed met duurzaam bamboe. Dit geeft een hele luxe uitstraling. Wanneer je de Schuur binnentreedt zie je echter nog de authentieke bouw van de schuur. Door de buitenzijde de isoleren kon de binnenzijde van de authentieke schuur behouden blijven. Door een enorme raampartij in de hoek van het pand te plaatsen wordt authenticiteit gecombineerd met hip en hedendaags. De raampartij biedt uitzicht op de prachtige inspirerende polder van Midden-Delfland. De inrichting is geheel verzorgd door eigenaresse Evita Post. Het is een combinatie van persoonlijke verzamelingen, gerecyclede materialen, kunst, veel planten, hout, vintage bankstellen, teakhouten barkrukken, een bar van staal en gerecyclede houten delen, schuifdeuren uit een oude autogarage, een antiek Perzisch tapijt en veel kaarsen. Kortom, eigentijds, sfeervol, huiselijk en helemaal van nu!

Faciliteiten

  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Smartboard
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)

Ligging en omgeving

Oker ligt zeer centraal, nabij de A4, afslag Schipluiden. Na de afslag rijd je nog een paar minuten richting Schipluiden en dan ga je bij Rijksstraatweg 23, bij het Okergele Hek, de oprijlaan op naar Oker. Er is voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid. Oker ligt in de polder van Midden-Delfland. Rondom de locatie is voldoende terrein om een wandeling te maken, even uit te waaien, een frisse neus te halen.

Eten en drinken

Eten & drinken staan bij Oker hoog in het vaandel. Waar het kan kiezen wij voor lokaal en biologisch maar kwaliteit en smaak staan ten alle tijden bovenaan. Wij gebruiken de koffiebonen van Giraffe Coffee, nummer 1 leverancier van de beste restaurants onder andere in Rotterdam. Het bier dat wij tappen is van Gulpener, een zeer sympathiek Nederlands familiebedrijf wat zich alleen maar bezig houdt met het brouwen van het beste (biologische) bier. Bij Hosman uit Schiedam bestellen wij onze wijnen. Dit verschilt per levering, we blijven uiteraard steeds proeven om de ontwikkelingen in wijnland te volgen.

Overnachten

Overnachten kan in overleg met plaatselijke B&B's.

Reviews (laatste 5)

16-11-2020

Lies+
Mooie sfeervolle locatie met een uitstekende gastvrouw en top kwaliteit catering. De zaal is van alle (ICT) gemakken voorzien en is ruim opgezet. Een echte aanrader om een vergadering te houden of een training/cursus te organiseren!

10-11-2020

DLG
Een geweldige locatie op een prachtige plek, nabij de A4 en toch midden in de polder. Gratis parkeren, goede vergaderfaciliteiten, heerlijk biologisch en lokaal eten en een zeer hartelijke gastvrouw! Aanrader!

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Rijksstraatweg 22
Schipluiden (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie