Ontmoetingscentrum Voor Anker

Lage Mierde

5

De zalen hebben elk een eigen uitstraling, maar steeds met de rustieke sfeer van het landgoed als overeenkomst. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, bedrijfstrainingen, cursussen, workshops, voordrachten en lezingen. De architectuur van het gebouw is modern, maar ademt dankzij de constructie met veel hout wel de warme sfeer van vroeger. Het is geheel in lijn met onze duurzame uitgangspunten volledig CO2-neutraal. Tijdens pauzemomenten kunt u genieten van de moderne, maar warme architectuur en inrichting van Voor Anker. Vanuit de bovenzaal heeft u bovendien een panoramisch uitzicht over de landerijen. De benen strekken kan rondom het ontmoetingscentrum, met haar boomgaard en prachtige tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een wandeling over het historische landgoed. Nergens in de regio treft u zo'n afwisselend landschap aan!

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (draadloos)
  • Podium
  • Katheder
  • Printer
  • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

Zoekt u een vergaderlocatie midden in de natuur, dan bent u bij Landgoed Wellenseind op de juiste plaats. De vergaderzalen van ontmoetingscentrum Voor Anker op Landgoed Wellenseind zijn gelegen in Lage Mierde, tussen Tilburg en Eindhoven. Op Wellenseind heeft de tijd een eeuw lang stilgestaan en ook nu lijkt de klok er een maatje trager te tikken. Die heerlijke ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat u inspiratie opdoet voor uw brainstormsessie en u uw meeting weer fris en helder zult hervatten. Landgoed Wellenseind is een relatief jong landgoed met bijzondere kenmerken. De landschappelijke variatie is uitzonderlijk. De meanderende beken De Reusel en De Raamloop, die in het noordelijk deel samenvloeien, vormen de kern van het geheel. Hun stroomgebieden liggen ingebed tussen dekzandruggen en beboste stuifzanden. Ze verlenen het gebied een grote aardkundige en historische betekenis. De broekbossen, rabatten en watersystemen in de beekdalen vormen de andere parels van het landgoed.

Eten en drinken

Alle catering kan vanuit onze eigen restaurantkeuken worden verzorgd. Onze professionele staf bereidt lunches en maaltijden op basis van streekproducten en de verse ingrediënten van het landgoed. Op verschillende plaatsen grazen Brandrode runderen, een vrij zeldzaam ras in Nederland. Nadat de dieren bij ons een heerlijk buitenleven hebben gehad worden ze geslacht. Het bijzonder smaakvolle vlees wordt verwerkt in onze keuken en in de producten in onze winkel.

Reviews (laatste 5)

18-08-2020

M Kromodimedjo, Fontys Lerarenopleiding Tilburg
Alle deelnemers waren zeer te spreken over de locatie, service, gastvrijheid, en vooral: het lekkere eten! Ook het contact in het voortraject (en ook erna) ging naar wens.

26-02-2020

A Vosters, Interfood
Prettige, gastvrije ontvangst en vriendelijk personeel. perfecte ligging met de mogelijkheid om te wandelen. prettige ruimte om in te werken, met daglicht en mogelijkheid om in kleinere groepen te werken.

03-02-2020

M van de Vliet -, Primatch De Kempen-Eindhoven
Vorige week voor de derde keer gebruik mogen maken van de vergaderruimte bij Voor Anker, inmiddels mijn vaste locatie om workshops te verzorgen. Alles is tot in de puntjes verzorgd, mijn gasten voelen zich welkom en het uitzicht is natuurlijk een hele mooie kers op de taart!

23-12-2019

L van Boxtel, Essent Accounting
Donderdag 12 december hebben we vanuit Accounting een mooi teamevent gehad bij ontmoetingscentrum Voor Anker in Lage Mierde. Tijdens de voorbereiding is al een prettig contact gelegd en heeft de verantwoordelijke goed meegedacht over de invulling van de dag en de beschikbare middelen. Op de dag zelf is alles erg goed verlopen, een erg gastvrij ontvangst, een goed verzorgde lunch en als afsluit

16-12-2019

L. Jansen
Een vergaderlocatie met een geweldig adembenemend uitzicht, wat een plezier om hier te vergaderen met je collega's. Naast de fijne ruimte was het personeel zeer vriendelijk en gastvrij! Dit is zeker een aanrader, GA ZO DOOR!!

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Dunsedijk 3A
Lage Mierde (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie