Philips Stadion

Eindhoven

Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV. Het prachtige, moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913. Niet alleen op wedstrijddagen is het stadion het middelpunt van bedrijvigheid, alle dagen van het jaar zijn er nog vele andere bijeenkomsten. Zakelijk, commercieel of plezier: de unieke ambiance van het Philips Stadion vindt u nergens. De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. In ruimtes die motiveren en aanmoedigen en van alle praktische gemakken zijn voorzien. Vergaderen op topniveau in het Philips Stadion geeft nét die extra beleving. Een brainstorm in de kleedkamer bijvoorbeeld! En combineer je, je meeting met een lunch- of diner? Dan ervaar je de bijzondere sfeer van het stadion met uitzicht op het veld waar topprestaties worden geleverd. Ook wanneer je geen voetbalfan bent, geeft deze bijzondere ambiance gegarandeerd energie!

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Overheadprojector
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)
  • Microfoon (draadloos)
  • Podium

Ligging en omgeving

Bij het Philips Stadion treft u een wereld aan gastvrijheid in het hart van de stad. Al meer dan 100 jaar bevindt het moderne stadion en het huis van PSV zich op de plek waar het ooit begon in 1913. Het Philips Stadion ligt aan de Frederiklaan in het Philipsdorp in het Eindhovense stadsdeel Strijp, vlak bij het centrum van Eindhoven. De locatie begon als sportpark voor de bewoners van Philipsdorp, een wijk speciaal gebouwd voor Philipspersoneel. In het begin was het dan ook een echt sportpark waar atletiek, samen met het voetbal, de belangrijkste sport was. Inmiddels is het moderne stadion uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende voetbalstadia van Nederland. Adresgegevens | Frederiklaan 10a, 5600 AW Eindhoven Parkeren. De parkeergelegenheid bij het Philips Stadion is uitstekend bereikbaar. Zo vindt u nabij het stadion de parkeergarage Parking Philips Stadion via de PSV-laan. Deze parkeergarage is geopend van 6:00 - 22:00 uur.

Eten en drinken

Koken op sterrenniveau is onze passie en dat is en blijft de basis voor alle culinaire invullingen die we maken. Kwalitatieve en pure producten zijn de basis voor al onze recepturen. Of het nu gaat om de meest innovatieve hapjes op jouw evenement of een gezonde, voedzame lunch tijdens vergadering of congres. Altijd staan er verantwoorde, smaakvolle en verrassende gerechten voor u klaar.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Frederiklaan 10A
Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie