Prinsenhof Groningen

Groningen

Stad, stilte en comfort - Midden in het centrum van de stad Groningen, op enkele meters van de Martinitoren, ligt Prinsenhof Groningen. Zodra u de poort van het monumentale pand, voorheen het stadhouderlijk paleis, binnenloopt, laat u de drukte van de stad achter u. Het imposante gebouw dat met veel detail en gevoel voor ruimte is gerenoveerd en ingericht, beschikt over een hotel met 34 unieke kamers, het Grand Café, fine-dining Restaurant Nassau, drie vergaderzalen en een Gewelvenkelder. Hoe lang of hoe kort uw bezoek ook is, het zal u direct opvallen hoe anders Prinsenhof Groningen is. Unieke plek, prachtig gebouw, veel comfort en aandacht.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Laptop
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)
  • Microfoon (draadloos)
  • Katheder

Ligging en omgeving

Stad, stilte en comfort - Midden in het centrum van de stad Groningen, op enkele meters van de Martinitoren, ligt Prinsenhof Groningen. Zodra u de poort van het monumentale pand, voorheen het stadhouderlijk paleis, binnenloopt, laat u de drukte van de stad achter u. Het imposante gebouw dat met veel detail en gevoel voor ruimte is gerenoveerd en ingericht, beschikt over een hotel met 34 unieke kamers, het Grand Café, fine-dining Restaurant Alacarte, drie vergaderzalen en een Gewelvenkelder. Hoe lang of hoe kort uw bezoek ook is, het zal u direct opvallen hoe anders Prinsenhof Groningen is. Unieke plek, prachtig gebouw, veel comfort en aandacht.

Eten en drinken

Met 2 hoogwaardige restaurant kan Prinsenhof aan alle culinaire wensen voldoen. Een gezonde of huisgemaakte zoete break, een functionele broodjeslunch, een heerlijke high tea, luxe borrelhapjes, een snel en goed diner of een verfijnd en avondvullend diners behoren tot de vele mogelijkheden.

Overnachten

Het hotel beschikt over 34 unieke hotelkamers. Vanwege het monumentale karakter van het gebouw is geen enkele kamer hetzelfde. U kunt gratis gebruik maken van de gevulde minibar en luxe Acqua di Parma badartikelen. Het hotel beschikt over 6 verschillende kamertypes, waarvan 8 suites.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Martinikerkhof 23
Groningen (Groningen)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie