ProefLokaal Limburg

Neer

2

Besloten vergaderen in een unieke omgeving en voorzien van alle faciliteiten biedt het centrum een perfecte ambiance voor uw vergadering, zakelijke meeting en evenementen. De faciliteiten zijn veelzijdig: sfeervolle ruimtes, voorzien van alle audiovisuele apparatuur en communicatie- en multimediafaciliteiten. Bovendien kent elke ruimte afzonderlijk uitloopmogelijkheden naar een fraai terras.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Laptop
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)

Ligging en omgeving

Bij deze unieke vergaderlocatie in Limburg, het Proeflokaal, heb je de keuze uit diverse prachtige vergaderruimten. Goed bereikbaar, gratis parkeren en omgeven door de groene omgeving van natuurgebied De Peel. Of je een programma hebt van 4 of van 32 uur, ProefLokaal Limburg biedt voor elke bijeenkomst een goed onderkomen. De verschillende sfeervolle ruimtes, allemaal gelegen op de begane grond, zijn onder andere geschikt voor presentaties, vergaderingen, workshops, groepsuitjes, evenementen, bijeenkomsten en huwelijken. De vergaderruimtes zijn te boeken per dagdeel en exclusief beschikbaar. Tevens wordt een diversiteit van ruimtes aangeboden om tijdens de vergadering even af te schakelen of juist nieuwe inspiratie te vinden in een andere ruimte.

Eten en drinken

Kaas uit Kessel, frambozen uit Meijel, vruchtensappen uit Herten en rundvlees uit Kessel: Proeflokaal Limburg heeft haar naam niet zomaar gekregen. In de keuken van deze vergaderlocatie wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek en met een MSC/ASC keurmerk. Om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen is uw gastvrouw of gastheer op afroep beschikbaar. Een vergaderarrangement kan worden uitgebreid met een uitstekende (zaken)lunch of diner. In combinatie met de uitstekende culinaire mogelijkheden wordt uw bijeenkomst zo tot een waar genoegen.

Overnachten

Vergaderen en overnachten bij De Braampeel, tevens onderdeel van Ria Joosten Catering & Evenementen, op een unieke locatie in het midden van Limburg, dat vind je bij ProefLokaal Limburg. Om in alle rust vergaderingen, seminars of trainingen te organiseren, ver van alle prikkels, telefoontjes en dagelijkse mail. Of combineer het met een activiteit of wandeling in de natuur of om gezellig samen te komen en na te borrelen.

Reviews (laatste 5)

17-06-2021

Martijn
Dankzij de inspanningen van jullie team hebben wij (samen met jullie) een prachtige en zinderende bijeenkomst kunnen houden!! Alles klopte, van gastgerichtheid tot en met de aankleding. Dankjewel voor deze bijzondere middag en een ding staat vast: wij komen terug en wij delen deze positieve ervaring met zoveel mogelijk mensen!

15-06-2021

Huijberts
Denken vooraf actief mee met het evenementenconcept en zijn proactief tijdens het event zelf.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Doorbrand 2
Neer (Limburg)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie