Restaurant de Waterakkers

Heemskerk

2

Wij hebben een frisse, zomerse uitstraling met een industriële touch en een huiselijke sfeer.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (draadloos)

Ligging en omgeving

Het restaurant bevindt zich net buiten het stadscentrum aan een sportboulevard. De privé zaal ligt rustig gelegen, omringd door een groot grasveld met prachtige bomen.

Eten en drinken

Naast het lunchbuffet is het eventueel ook mogelijk om een diner te verzorgen. A la carte of in buffetvorm. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met ons.

Reviews (laatste 5)

03-12-2019

C. Forrer, Randstad
I.v.m. een annulering van een andere vergaderlocatie konden we last-minute gisteren (2-12-2019) nog terecht! De binnen/buiten-combinatie was perfect voor onze groep om meerdere opdrachten tegelijk te laten plaatsvinden. Gastheer Giel had alles tot in de puntjes geregeld en heeft ter plekke meegedacht over een praktische tafelopstelling, dank daar voor! We komen zeker terug. Gr. Carla

24-11-2019

E.O. Ofman, Tata Steel
Op vrijdag 22 november j.l. hebben mijn team en ik (14p) gebruik gemaakt van het 4-uurs vergaderarrangement bij Restaurant de Waterakkers. Voldoende beschikbare faciliteiten, privacy en heerlijke lunch. Tevens een teambuildingsactiviteit kunnen doen op het aangrenzende grasveld. Dank voor de gastvrijheid!

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Kerkweg 217
Heemskerk (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie