Restaurant El Puente

Eindhoven

De Tuinkamer is een vergaderruimte die tijdens vergaderingen als functionele ruimte gebruikt wordt, tijdens diner vinden hier gezellige, sfeervolle diners plaats. De aankleding in de Tuinkamer is sfeervol, er valt veel licht binnen doordat 2 van de 4 muren glazen wanden hebben van vloer tot plafond. Het uitzicht op het van Abbemuseum, de Dommel en de natuur geven u het gevoel dat u op een unieke locatie aan het vergaderen bent. Stiekem zit u midden in de stad met de fluitende vogels en het kabbelende water aan uw voeten. In de zomer is de Tuinkamer middels een schuifpui volledig te openen waardoor u als het ware buiten kunt vergaderen.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi

Ligging en omgeving

De Tuinkamer vind u aan het Stratumseind 64 te Eindhoven, voorheen stond deze straat vooral bekend om de grote hoeveelheid uitgaanspubliek. De afgelopen jaren heeft hier een transformatie van sfeer plaatsgevonden. Inmiddels trekt het einde van deze straat veel publiek dat geniet van een relaxte sfeer, lekker eten en geniet. De Tuinkamer vindt u binnen bij Restaurant El Puente.

Eten en drinken

Onze wereld is veel groter dan die kleine postzegel die we iedere dag zien. Maar als je het ons vraagt lonkt het avontuur altijd en overal. Vandaag gewoon om de hoek, morgen aan de andere kant van de wereld. Zoek het avontuur op bij ons restaurant El Puente in Eindhoven. Ogenschijnlijk dichtbij, maar met de wereld aan je voeten! Bij El Puente leggen wij verbindingen tussen verschillende werelden, smaken vanuit andere landen hier in Eindhoven op uw bord gepresenteerd alsof u een culinaire wereldreis maakt.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Stratumseind
Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie