ROOM25

Zwolle

De vergaderruimte van ROOM25 is 160m2 en is fantastisch ingericht. Een vergadertafel voor 22 personen, maar ook een breakout-ruimte en verschillende lounge area's. De ruimte beschikt verder over een eigen keuken. Een 65inch Smart TV en Sonos soundsystem maken van elke presentatie een succes. Dankzij de vele ramen komt er een overvloed aan natuurlijk daglicht binnen. Dit, in combinatie met de stijlvolle huiselijke inrichting, creëert de perfecte omgeving voor een creatieve en inspirerende sessie.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie

Ligging en omgeving

ROOM25 is gelegen tegenover theater De Spiegel, in het centrum van Zwolle. De locatie is erg goed bereikbaar. Slechts 900 meter van afslag Zwolle-centrum en ruime parkeermogelijkheden, maken de locatie zeer geschikt voor uw gasten met een auto. Daarnaast is de locatie in slechts 8 minuten te bereiken met de bus van station Zwolle.

Eten en drinken

Geniet gedurende de hele dag van onze catering met lokale producten. Onze leveranciers werken met eerlijke en biologische producten. Gedurende de gehele dag beschikt u over een Jura koffiemachine voor heerlijke koffie, espresso en cappuccino. Vers fruit, Tony Chocolonely chocolade, Tyrells chips, energy bars en een assortiment koekjes helpen u de dag door te komen. De lunch bevat biologische demi baguettes met beleg uit de regio, vegetarische soep uit de keuken van Maass en heerlijke boerenmelk en karnemelk van Erf-1.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Burg. Drijbersingel 25-U
Zwolle (Overijssel)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie