Space4

Eindhoven

Voel je thuis bij space4! space4 biedt een mooie, inspirerende en unieke vergaderlocatie midden in het centrum van Eindhoven. De inrichting is huiselijk en fris en haalt je echt even weg van kantoor. Het iconische pand, samen met het vele daglicht, draagt bij aan het open, ruimte en huiselijke karakter van space4. In de green space is zelfs een ruime zithoek aanwezig om zo op een informele manier te kunnen overleggen.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Printer
  • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

space4 is zeer centraal gelegen, aan de Keizersgracht in Eindhoven en dus midden in het centrum. En toch merk je binnen niets van de drukte in de stad omdat alle ramen van dikke ramen voorzien zijn. Een stukje rust, midden in de stad! Vanaf het station wandel je in 9 minuten naar de Keizersgracht. Bushaltes Keizersgracht en Vrijstraat zijn voor de deur. Mocht je met de auto komen, houd dan rekening met betaald parkeren in het centrum. Er is voldoende parkeergelegenheid tegenover het pand in Parking Hooghuis. Ook Q-park de Admirant en Parking de Witte Dame en Mathildelaan liggen op loopafstand. Het tarief voor deze parkeergarages ligt wel wat hoger. Een goedkopere optie is parkeren in de parkeergarage van het TD gebouw aan het Frederik van Eedenplein 1. Hier geldt een maximaal dagtarief van 6 euro en ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van space4.

Eten en drinken

Standaard zorgen we voor water, fris, verse thee en luxe koffie voor iedereen. Ook zorgen we voor wat lekkers en vers fruit. Wil je ook graag ontbijt of lunch bijboeken? Dat kan! Ontbijt, lunch of een borrelplank regelen we graag voor jullie bij een van onze collega's uit de buurt en leveren we op locatie. Mocht je extra wensen of vragen hebben, dan denken we graag mee en kun je altijd contact opnemen.

Overnachten

Overnachten is bij space4 niet mogelijk, maar er liggen wel verschillende hotels in de nabije omgeving waar we u graag mee helpen.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Keizersgracht 4A
Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie