Spaces Herengracht

Amsterdam

Spaces Herengracht biedt groepen van 6 tot 120 personen de ideale vergaderruimte in hartje Amsterdam. De meeting rooms zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties, conferenties, workshops, etc. Ook voor events en borrels is Spaces geschikt voor groepen tot 500 personen. Spaces Herengracht gevestigd in een indrukwekkend gerenoveerd pand aan de Herengracht. U kunt hier tegen aantrekkelijke tarieven terecht in 8 vergaderruimtes, een club room, een project room en de public area van kantorenconcept Spaces. Spaces Herengracht biedt bovendien een parkeergarage, uitstekende catering, en alle audiovisuele middelen die u nodig heeft om van uw bijeenkomst een succes te maken. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder andere over wireless internettoegang, overhead- en diaprojector/beamer, TV en video/dvd-speler. De vergaderzalen grenzen aan een unieke stadstuin. Al met al unieke vergaderruimten in het centrum van Amsterdam!

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Overheadprojector
  • Laptop
  • Conference call
  • Microfoon (draadloos)

Ligging en omgeving

Spaces Herengracht is gelegen in de bruisende wijk de Jordaan, dichtbij het centrum van Amsterdam. Het Centraal Station, de Westerkerk en verschillende restaurants, bars en shops zijn op loopafstand. Naast Spaces Herengracht, vindt u de andere locatie van Spaces Business Club, Spaces Zuidas op loopafstand van het RAI station.Bereikbaarheid per auto: Herengracht 124-128 is makkelijk per auto te bereiken. Afhankelijk van de vertrek-situatie via de S110 (A2), de S103 (A4)  of de S114 (A1). Uiteraard parkeert u de auto bij Spaces. Er is ook een openbare parkeergarage in de zeer nabije omgeving.Bereikbaarheid per openbaar vervoer:Uitstekend te bereiken met de tramlijnen 1, 2, 5, 13, 14 en 17.

Eten en drinken

U kunt bij Spaces genieten van borrels/diners. Er is een sfeervolle binnenplaats waar ook gezellig wat gedronken kan worden. Cateraar Campagna verzorgt voor Spaces ontbijt, lunch, diner en een aantal arrangementen. U doet nieuwe energie op met smakelijke maaltijden van dagelijks vers bereide ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch en van lokale leveranciers. Lekker én gezond. - Ontbijt Combineer uw bijeenkomst met de belangrijkste maaltijd, voor een energieke start van de dag. Vers fruit, croissants, yoghurt - het ontbijt in de Business Club biedt voldoende keus voor iedereen. - Lunch Tijdens een bijeenkomst die al uw concentratie vraagt, is een gezonde lunch een welkome onderbreking. Of u nu soep, salade of een heerlijke sandwich wilt, het is allemaal mogelijk. Zoveel mogelijk biologisch, altijd dagvers - en dat proeft u! - Diner Aansluitend op uw vergadering of bijeenkomst dineren in Spaces? Dat kan! U heeft diverse mogelijkheden, van een huisgemaakte soep met salade, uitgebreid buffet tot een volledig verzorgd diner.

Overnachten

Wij werken met het Times Hotel (aan de overkant), Toren Hotel, Eden Group, Pullizer en Citizen samen. Zo kunt u ook meerdaagse bijeenkomsten bij ons laten plaatsvinden!

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Herengracht 124-128
Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie