Stadshuys053

Enschede

1

Stadshuys053 is een unieke vergader- en trainingslocatie aan de rand van het centrum in Enschede (op 5 minuten loopafstand van winkels en restaurants). Uniek omdat je met je groep besloten bent in een prachtig statig pand aan de rand van het centrum. Met eigen parkeerplaatsen. Door de eigentijdse huiselijke doch zakelijke sfeer voelt eenieder zich direct thuis. De hoge ruimtes geven een heel vrij en ruimtelijk gevoel. Het pand ademt een fijne sfeer uit. Er is veel lichtinval wat het pand heel zonnig en fris maakt. Qua inrichting is gekozen voor klassiek modern. Geen kroonluchters aan het plafond en geen zware schilderijen. Wel frisse kleuren op de muren, moderne verlichting en sfeervolle accessoires en groene planten. Er is ook een fijne knusse binnentuin alwaar de vergadering voorgezet kan worden of even een pauze kan worden gehouden. Door de diverse beschikbare ruimtes kan de groep makkelijk opgesplitst worden. Bijvoorbeeld wanneer er aan een opdracht gewerkt moet worden.

Faciliteiten

 • Whiteboard / Flipover
 • Beamer
 • Smart TV / Flatscreen
 • WiFi
 • Smartboard
 • Overheadprojector
 • Videoconferentie (VTC)
 • Videocamera
 • Laptop
 • Conference call
 • Geluidsinstallatie
 • Microfoon (bedraad)
 • Printer
 • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

Vergaderen & presenteren, trainen & inspireren. Daarvoor staat Stadshuys053. Ons pand is zowel vanaf het trein/bus station goed bereikbaar (10 minuten lopen) als ook vanaf de autobaan (10 minuten). Met 5 minuten lopen sta je midden in het levendige centrum van Enschede. Met leuke winkels, gezellige cafe's en goede restaurants. Enschede heeft zich de afgelopen jaren economisch enorm ontwikkeld. De gemeente stimuleert ontwikkelen & ondernemen. Dit zie je in alle wijken en ook het centrum kent nauwelijks leegstand. Enschede is een aantrekkelijke stad, om te wonen, te werken en te recreëren. Met de fiets is Enschede ook een ontdekking. Desgewenst regelen wij voor u een fiets tour of een ander leuk arrangement, bijvoorbeeld een rondleiding door de wijk Roombeek, waar in 2000 de vuurwerkramp plaatsvond en waar nadien een prachtige wijk is ontwikkeld. Het is de moeite waard!

Eten en drinken

Wij vinden het super leuk om voor jullie een lunch te regelen. Wij hebben afspraken met hele goede cateraars. Zelf je eigen boterhammetje meenemen naar onze locatie, ook prima! Dan nuttigen jullie uitsluitend drank en lekker tussendoortjes. Mogelijkheden catering: Onbeperkt koffie/thee/frisdrank en lekkere versnaperingen (fruit, hartige & zoete tussendoortjes) - halve/hele dag. Basislunch (2 heerlijk belegde broodjes, een (seizoensgebonden) salade en vers sap). Luxe lunch: (diverse belegde broodjes, salades, yoghurt, soepje en/of wraps). All-inclusive catering arrangement Een all-inclusive catering arrangement is ook mogelijk: onbeperkt koffie/thee/water/frisdrank en lekkers + een luxe lunch!

Overnachten

Voor een trainer/facilitator die van ver moet komen, hebben wij de mogelijkheid tot een overnachting in onze studio. U heeft dan een eigen ingang en de beschikking over een eigen ruime studio (ong 50 m2) met douche/toilet/sauna en eigen keuken (quooker, koelkast). Informeer naar de mogelijkheden.

Reviews (laatste 5)

16-01-2020

H. Minnaar, Florijnz Corporate Finance
Toplocatie!!! Lekker centraal, hele fijne sfeer!

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Oliemolensingel 175
Enschede (Overijssel)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Gesloten

Deel deze vergaderlocatie