StartDock Rotterdam

Rotterdam

2

In het prachtige Scheepsvaartkwartier in Rotterdam is StartDock Rotterdam gelegen in een prachtig, monumentaal pand. Het monumentale pand is in 2019 van binnen helemaal opgeknapt en heeft bij binnenkomst direct een moderne uitstraling. Deze uitstraling is doorgetrokken in het hele pand. Het pand dient ook als coworking space, de ondernemende en inspirerende sfeer herken je direct terug. De verschillende meetingruimtes zijn geschikt voor al uw meetings, brainstorm sessies, lezingen en andere sociale evenementen.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi

Ligging en omgeving

In het midden van het Scheepsvaartkwartier aan het Westplein in Rotterdam vindt u onze locatie. Het monumentale pand is aan de buitenkant al een eye-catcher en met de uitzichten op de Veerhaven maakt u dit een mooie beleving voor u en uw gasten. Op nog geen twee minuten lopen treft u het openbaar vervoer aan en parkeren in de buurt of op ons eigen terrein is natuurlijk ook mogelijk.

Reviews (laatste 5)

26-08-2019

L. Smits, Zelfstandige

26-08-2019

Experience Factory
StartDock Rotterdam is een uitstekende locatie om te vergaderen. Ze ontvingen mijn gasten met koffie en/of thee en ze brachten ze netjes naar de vergaderruimte.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Westplein 12-14
Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie