Strandhotel Camperduin

Schoorl

10

Vergaderen met direct zicht op zee, strand en duinen!! Hier vindt u alles onder n dak... voor vergaderingen, trainingen, seminars, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, teambuilding, bedrijfsjubilea, bedrijfsfeesten en al uw andere evenementen. Alle ruimtes hebben zicht op de duinen, strand, polder en of zee. Groepen van vijf tot 250 personen kunnen terecht in onze vier vergaderruimtes, met keuze uit luxe of eenvoudige overnachtingsmogelijkheden. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. Hier kunt u vergaderen afwisselen met een lunch met zeezicht in ons paviljoen en op het strand een frisse neus halen, voor u verder werkt. Strandhotel Camperduin beschikt over 4 volledig gescheiden zalen welke ruimte bieden aan groepen tot 250 personen, afhankelijk van de opstelling. Recepties kunt u bij ons houden tot 500 personen. Alle zalen beschikken over direct daglicht en bieden een inspirerend uitzicht over zee, strand, bos en duinen. Tijdens uw vergadering of evenement heeft u gratis de beschikking over draadloos internet, een beamer, flipovers, stiften en een whiteboard.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi

Ligging en omgeving

De zee voor de deur, de duinen als achtertuin. Op ongeveer 50 kilometer vanaf Amsterdam vindt u Strandhotel Camperduin; temidden van een natuurgebied dat bij velen bekendheid geniet vanwege haar hoge en gevarieerde duinen. Een gebied dat tevens wordt omringd door dijken, weilanden en het bekende vogelreservaat 'De Putten' achter de Hondsbossche Zeewering. Strandhotel Camperduin bevindt zich op slechts 100 meter van de zee! Het restaurant en de zeezaal ligt zelfs direct aan het strand Natuurlijk een perfecte plek om te vergaderen. Het is deze prachtige ligging die Strandhotel Camperduin tot zo'n unieke plek maakt, waar veel van onze gasten regelmatig terugkomen. Vergaderen, brainstormen, productpresentaties of teambuilding; alle vormen van groepsbijeenkomsten zijn het gehele jaar mogelijk. Het hotel beschikt over een ruim parkeerterrein waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Strandhotel Camperduin is gelegen op 2 minuten loopafstand van een bushalte, richting Alkmaar. Met het openbaar vervoer vanaf Alkmaar bent u binnen 25 minuten in Camperduin aan zee.

Eten en drinken

STRUIN is het sfeervolle restaurant van Strandhotel Camperduin. Met uitzicht op zee, duinen en polder kunt u genieten van de omgeving en het eten. Wij verzorgen graag voor u een lunch(buffet) of diverse sandwiches. Ook kunt u kiezen voor een smakelijke pauzesnack. Na uw bijeenkomst kunt u daarnaast kiezen voor bijvoorbeeld met bittergarnituur en hapjes. Wilt u met uw gezelschap dineren? Ook dat is uiteraard mogelijk in ons restaurant! Wij kunnen bijvoorbeeld een sfeervol drie-gangen diner of barbecue verzorgen. Het strandpaviljoen is ook geschikt voor recepties en borrels. Oppervlakte: 450 m2, tot 230 personen. Uitzicht op strand, polder, duinen, zee. Het ruime restaurant heeft een eigen strandterras met uitzicht over de gehele Noord Hollandse kust. Door de verhoogde ligging heeft u vanaf het terras en restaurant een prachtig uitzicht op de zee die altijd in beweging is. U bevindt zich op een unieke locatie aan de kust van Noord-Holland, waar duinen en strand overgaan in zeedijk en polderlandschap. Bij uitstek de plek waar de zee geeft en de zee neemt. Het Paviljoen is erg geschikt voor kleine en grote groepen.

Overnachten

Hotelkamers en suites Strandhotel Camperduin beschikt over standaard, luxe kamers en suites. De inrichting van de kamers is luxe, eigentijds en zeer comfortabel. Zij beschikken allen over een badkamer met toilet douche, wastafel, televisie, telefoon, bureau, zitgedeelte, internet, radio, ruime kasten en wake-up service. De suites zijn voorzien van bad, aparte toilet en een ruim zitgedeelte. Het prachtige uitzicht over de polder en Schoorlse duinen maken Strandhotel Camperduin tot een uniek hotel. Groepsaccommodatie Naast kamers en suites beschikken we over meer accommodaties aan het strand van Camperduin.Begin 2010 hebben we ons Strandhuis geopend. Deze sfeervolle groepsaccommodatie ligt naast het hotel. Het Strandhuis is gesplitst in twee accommodaties; de Dromer (40 personen) en de Slaper (26 personen), die zowel los als gezamenlijk te huur zijn. Deze locaties zijn uitermate geschikt voor het houden van brainstormweekenden, vergaderingen en bedrijfsuitjes.

Reviews (laatste 5)

30-07-2019

P de Jong
Brandschone kamer, heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel. Uitstekende fietsverhuur!

24-02-2014

J Wit
Het was een gokje, anders dan anders, maar is voor onze groep een succes gebleken. Opmerkingen van onze 18 deelnemers: Inspirerende vergaderlocatie, uitstekende service en maaltijden. Hotelkamers verschilden van ok tot zeer luxe. Voor herhaling vatbaar!

09-09-2013

D Glasbeek
Wat een superlocatie is het strandhotel Camperduin om met de hele familie te verblijven! Voor jong en oud geschikt. De gezellige, rustige kamers , het behulpzame en vriendelijke personeel, kortom; alles wat we nodig hadden voor een geweldig familieweekend! Het restaurant Struin heeft een fantastische kaart, super aardig personeel, een festijn qua zicht op zee en met de speelhoek ook weer voor jong en oud. Een absolute aanrader!

01-07-2013

Arie Spaans, HR Vitaal
Een zeer fijne locatie, als alternatief voor de standaardconferentie oorden. Inspirerende omgeving voor trainingen, bijeenkomsten en activiteiten.

14-06-2013

Paul
Prachtige locatie en vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotelkamers waren voldoende uitgerust en schoon. De vergaderruimte heeft een prachtig uitzicht en is van ruim voldoende afmeting en voorzien van bar en sanitair. Zeker een herhaalbezoekje waard!

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Heereweg 395
Schoorl (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie