Swaenen-Vecht

Oud-Zuilen

Logement Swaenenvecht is een bijzondere vergaderlocatie gevestigd in het historische pand ‘Swaenenvecht’ te Oud-Zuilen, onder de rook van de stad Utrecht. Het pand bestaat uit aparte delen, die in verschillende tijden zijn gebouwd.Swaenenvecht beschikt over twee intieme vergaderkamers die zich uitstekend lenen voor diverse kleinschalige zakelijke bijeenkomsten tot 12 personen. U huurt de ruimtes exclusief en zult geen andere groepen tegenkomen. In onze vergaderkamers kunt u in een mooie ambiance samenkomen met uitzicht op de Vecht. De kamers hebben bovendien een goede akoestiek.Ook kunt u bij de Swaenenvecht stijlvol overnachten in een voormalig predikantenwoning dat beschikt over zeven verschillende kamers: vijf suites, twee kamers en een logeerkamer. Het pand heeft diverse invloeden uit de renaissance periode. In de geveltop is een gevelsteen te zien met daarop twee vechtende zwanen en de tekst ‘Swaenen-Vecht’, de naam van deze mooie vergaderlocatie.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi

Ligging en omgeving

Swaenenvecht is gelegen in een rustige omgeving aan de Vecht en ligt slechts op 5 minuten afstand van Utrecht. In de buurt is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Eten en drinken

Ontbijt wordt geserveerd in de gezamenlijke ontbijtruimte. Daarnaast kunnen we een sandwich-lunch aanbieden. Een groepsdiner bieden wij graag aan bij onze buren in Oud Zuilen, in Restaurant Belle.

Overnachten

Logeren in een Rijksmonument aan de vecht. Logement Swaenenvecht beschikt over zeven bijzondere tweepersoonskamers, waarvan vijf grote suites. Iedere kamer heeft zijn eigen details van vroeger maar geven u wel hedendaagse comfort. De kamers zijn begin 2012 volledig gerenoveerd en beschikken over een eigen badkamer en alle moderne faciliteiten. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, wastafel, TV, zitje, draadloos internet, minibar, bed en badlinnen. Elke kamer heeft unieke eigenschappen en is een bijzondere ruimte op zich. De inrichting heeft een Engelse, antieke stijl en straalt zowel luxe als warmte uit. De suites beschikken naast een slaapgedeelte ook over een sfeervol ingerichte living waar u in alle rust kunt genieten van uw kamer en uw verblijf. Voor langer verblijf bieden wij een appartement aan, deze bevindt zich in het pand Zuylenburgh.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Dorpsstraat 16a
Oud-Zuilen (Utrecht)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie