The Land of Now

Siddeburen

Of je nu komt vergaderen, een training komt volgen, of de accommodatie huurt als begeleider, The Land of Now is méér dan enkel die training, vergaderplek of accommodatie. Je bent te gast in een levend huis. The Land of Now is een groeiplek voor ideeën, een stilteplek voor rustvinders, een inspirerende plek voor ontmoeting en verdieping, en bovenal een plek die leeft. En dat maakt de plek uniek. Deze herenboerderij heeft maar liefst 18 kamers, geschikt voor groepen tot 36 personen. Hier verblijf je exclusief met jouw groep, voor bijvoorbeeld een heisessie, vergadering of training. Alle kamers zijn voorzien van een privé badkamer en voorzien van luxe en comfortabele bedden. Op de begane grond bevindt zich een grote sfeervolle zaal met professionele geluidsinstallatie. De salon, serre en restaurant bieden volop plek om je even terug te trekken of om juist anderen te ontmoeten. In de parkachtig aangelegde tuin kun je ronddwalen, ontspannen of de buitensauna induiken.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • DVD-speler
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)
  • Microfoon (draadloos)
  • Printer
  • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

In de rust en ruimte van het Noorden ligt The Land of Now. Hier kun je het gras nog horen groeien en schitterende sterrenhemels aanschouwen. In de landelijkheid van het Groninger land, niet ver van de stad Groningen, is The Land of Now gelegen temidden van weidse uitzichten die het Groninger land karakteriseren.

Eten en drinken

Onze duurzame keuken inspireert je graag met rijke en verfijnde smaken. Of het nu ontbijt, lunch en diner, of een speciale gelegenheid betreft, aandacht voor pure voeding die de zintuigen streelt staat centraal. Onze koks met ieder zijn specialisme werken met natuurlijke producten, biologisch en / of regionale producten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Overnachten

The Land of Now beschikt over 18 ruime hotelkamers, waaronder 1 mindervalide kamer. Alle kamers beschikken over een privé badkamer. In totaal heeft The Land of Now een overnachtingscapaciteit van 36 personen. De kamers zijn ingericht met luxe boxsprings en bieden je een comfortabele nachtrust. Al onze boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens voldoen volledig aan de Green Key standaard en zijn geheel milieuvriendelijk, CO2 neutraal en gifvrij geproduceerd. We bieden je graag een duurzame ervaring op The Land of Now en hopen je te inspireren.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Veenweg 9
Siddeburen (Groningen)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie