TheaterHotel De Oranjerie

Roermond

Vergaderzalen Onze 13 vergaderzalen kunnen allen voorzien worden van de meest gesofistikeerde technische snufjes zodat het succes van uw bijeenkomst ook op technisch gebied slaagt. De mogelijkheden op culinair gebied zijn zeer divers; van een kopje koffie tot een luxe 5-gangen galadiner. Onze ervaren medewerkers zorgen voor persoonlijke aandacht en zullen u en uw gasten assisteren. 6 vergaderzalen zijn sinds september 2008 totaal gerenoveerd en beschikken nu naast airconditioning ook over de allernieuwste technische snufjes. Theaterzaal De theaterzaal heeft ruim 800 comfortabele zitplaatsen. De programmering omvat alle podiumkunsten en brengt het beste uit het nationale en internationale repertoire. Er is het gehele jaar door voor elk wat wils. Tijdens en na de voorstelling vindt u verpozing in de foyers en is het met een drankje plezierig nagenieten. De theaterzaal leent zich uitstekend leent voor zakelijke doeleinden zoals congressen, seminars, presentaties en lezingen. Feestzaal Als u iets te vieren heeft, prive of zakelijk, dan bent u in de Oranjerie aan het goede adres. Hier vindt u de mooiste feestzalen die Limburg rijk is gecombineerd met de beste organisaties voor tal van bijeenkomsten, van groot tot klein. De Salle de Fête is één van de grootste en mooiste feestzalen van Midden Limburg. De majestueuze trappen en de prachtige wandschildering geven de hal direct al iets bijzonders en is daarmee de ideale locatie voor uw diner, feestavond of receptie.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Laptop
  • DVD-speler
  • Telefoontoestel
  • Conference call
  • Geluidsinstallatie
  • Kopieerapparaat

Ligging en omgeving

TheaterHotel De Oranjerie biedt een accommodatie vol stijl en elegantie. Een sfeervolle vergaderlocatie voor uw regionale of internationale meeting in Midden Limburg. TheaterHotel De Oranjerie is het favoriete adres in Roermond en verre omstreken voor zowel de zakelijke reiziger als de recreatieve gast. Het hotel ligt makkelijk bereikbaar in het centrum en vormt dé ideale uitvalbasis om het mooie Midden Limburg te ontdekken. Wat het hotel zo uniek maakt, is het feit dat zich in het hotel een theater bevindt.

Eten en drinken

U bent van harte welkom in onze restaurants. Kies voor het informele theatercafé of voor onze gezellige Brasserie L'Orange. Voor de lunch kunt u genieten van een uitgebreid lunchbuffet in Brasserie L'Orange. Sfeervol 's avonds met de groep dineren en/of borrelen? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Overnachten

TheaterHotel De Oranjerie beschikt over 92 luxe hotelkamers en 10 suites. Alle ruim bemeten kamers hebben een minibar, flate screen TV , kluisje, schrijftafel en telefoon. Alle kamers beschikken over toegang tot internet. Wilt u zich exclusief laten verwennen, dan kiest u voor een van de suites.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Kloosterwandplein 12-16
Roermond (Limburg)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie