Tribe Hub

Haarlem

4

Als je op zoek bent naar een huiselijke locatie waar je direct verwelkomd wordt door een heel rustgevend gevoel, dan is dit de plek waar je naar zoekt. De ruimte inspireert en nodigt uit tot een open houding. Door de centrale ligging, goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en parkeergelegenheid nabij is dit een zeer gewilde locatie. Een groot pluspunt is dat je tijdens de pauze zo het naastgelegen park inloopt. Daarnaast is de locatie gelegen op loopafstand van horeca en supermarkten.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Printer

Ligging en omgeving

Om de hoek van de locatie vind je het Stadsbos Haarlemmerhout, perfect voor een mooie wandeling of om even een frisse neus te halen in de pauze. Ook zit je om de hoek van het mooie stadscentrum van Haarlem, hier kun je heerlijk uit eten of leuke winkeltjes bezoeken. Daarnaast kan je ook snel even een boodschap doen bij de dichtstbijzijnde supermarkten (Ecoplaza & Albert Heijn).

Eten en drinken

Wanneer je onze ruimte huurt kunnen wij ook de catering voor jullie groep regelen. Hier onder vind je een indicatie van de mogelijkheden en prijzen. Uiteraard kan alles aangepast worden naar jullie wensen. Onze ruimte is ook beschikbaar voor private dining. Dit kan met een eigen cateraar, of jullie kunnen gebruik maken van één van onze opties.

Reviews (laatste 5)

12-07-2021

Simon Levelt
We hebben een hele fijne sessie bij de Tribe Hub georganiseerd. We hadden de hele ruimte en keuken voor onszelf. Echt een huiskamer gevoel, buitenshuis met de service en gastvrijheid van een horecazaak. Naast de Tribe Hub ben je ook zo in het park voor een frisse neus. Parkeren kan ook makkelijk in de Qpark op 300/500m.

09-07-2021

B Jongsma, Simon Lvelt
De Tribe Hub is een heerlijke vergaderplek midden in de stad. In een huiskamer setting met zicht op het straatleven hebben wij hier een goede strategiesessie kunnen organiseren en van een heerlijke versgebakken taart en uitgebreide lunch genoten. Alles was perfect verzorgd.

01-07-2021

MG de Bruin-den Uijl, HenQ Capital Partners
Prachtige ruimte!

05-05-2021

Maas
Wij hebben Tribe Hub gebruikt voor een brainstorm met een van onze klanten en dat is zeer goed bevallen! De ruimte is niet alleen prachtig en centraal gelegen, maar Kimberley was erg flexibel m.b.t. onze reservering. We zullen zeker terugkomen.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Wagenweg 1
Haarlem (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie