UniePlaza

Culemborg

Welkom bij UniePlaza! De ideale locatie voor uw vergadering, cursus, seminar of congres. Vanwege de centrale ligging, tussen Utrecht en Den Bosch, is UniePlaza erg makkelijk bereikbaar per trein of met de auto. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Graag verzorgen wij iedere meeting voor u op maat en bieden u een unieke vergaderervaring in ons volledig Ďgreen-builtí pand. Naast de vergaderzalen is er zowel binnen als op het terras ruimte om tussendoor even op adem te komen. - Centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch - Op korte afstand A2 - 5 min. lopen vanaf treinstation Culemborg - Goed bereikbaar per trein en auto - Voldoende gratis parkeergelegenheid - Zalen geschikt voor trainingen en cursussen - Moderne audiovisuele apparatuur - Goede catering - 'Green-Builtí locatie - Gratis gebruik WiFi-netwerk - Rolstoelvriendelijk - Perfecte service! Professionele partner Unie Services beschikt over een ruime ervaring op het gebied van het organiseren van vergaderingen en evenementen. Naast de vergaderfaciliteiten die wij in UniePlaza aanbieden, werken wij samen met een professionele cateraar die u voorziet van diverse arrangementen op maat. Duurzaam Ons vergadercentrum is duurzaam gebouwd. Hierdoor wordt het energiegebruik in ons gebouw geminimaliseerd. Verder is er gebruik gemaakt van natuurlijke bouwmaterialen. Hierdoor is een natuurlijke overgang van het vergadercentrum naar de omringende natuur ontstaan. Dit biedt een inspirerende omgeving voor vergaderingen, workshops en congressen.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi

Ligging en omgeving

UniePlaza is centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch, op korte afstand van de snelweg A2. De locatie lig op circa 5 minuten lopen vanaf treinstation Culemborg. UniePlaza is goed bereikbaar per trein en auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij UniePlaza.

Eten en drinken

Uiteraard kan UniePlaza koffie/thee/water verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld aangevuld worden met diverse patisserie of een snack. De lunch kan verzorgd worden in de zaal of het restaurant. Ook een borrelarrangement met hapjes, bittergarnituur of tapas zijn mogelijk, bijvoorbeeld na uw bijeenkomst. Koude en warme buffetten vanaf 50 personen zijn op aanvraag.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Multatulilaan 12
Culemborg (Gelderland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Deel deze vergaderlocatie