Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen

Eemnes

2

Midden in 't Gooi aan de A1 en A27 vindt u Hotel Hilversum - de Witte Bergen. In dit prachtige hotel zijn 35 multifunctionele vergaderzalen. De unieke centrale ligging in Nederland en de ruime parkeermogelijkheden maken het een ideale locatie voor alle mogelijke bijeenkomsten. Of u nu met twee personen of met 350 personen een aangelegenheid heeft, u bent bij Hotel Hilversum - de Witte Bergen aan het juiste adres. In het hotel zijn zes totaal geoutilleerde boardrooms gerealiseerd. Deze vergaderzalen liggen aan een van de binnentuinen van het hotel en zijn voorzien van een eigen balkon. In deze boardrooms zijn HD plasma televisies aanwezig waar u uw laptop op kunt aansluiten voor een presentatie. De boardrooms zijn geschikt voor vergaderingen met twee personen tot 24 personen. Van der Valk Hotel Hilversum- de Witte Bergen beschikt over vele faciliteiten. Er is de mogelijkheid tot fietsverhuur, draadloos internet, beautysalon, fitnessruimte en roomservice. De banquetingmedewerkers van Hotel Hilversum - de Witte Bergen kunnen u alle benodigde informatie geven met betrekking tot de juiste vergaderzaal afgestemd op het aantal mensen en wensen. Het hotel wordt omgeven door het prachtige landschap van 't Gooi. Ideaal om vanuit ons hotel te fietsen of wandelen. Het Goois natuurreservaat wordt gevormd door ongeveer 40 natuurterreinen in de buitengebieden van de gemeenten Bussum, Blaricum, Hilversum, Huizen, Laren en Naarden. Een ideale omgeving voor teambuildingsactiviteiten of als vergaderbreak tijdens uw vergaderdag.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Overheadprojector
  • Videocamera
  • Laptop
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (bedraad)
  • Podium
  • Katheder

Ligging en omgeving

De centrale ligging aan de A1 en A27 maakt dat Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Het hotel ligt vlakbij Hilversum, Utrecht, Amersfoort en op 30 minuten afstand van Amsterdam. Er is een ruime gratis parkeergelegenheidd. Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen is omgeven door heidevelden. Veel van de huidige bossen staan op voormalige heidegrond. Kenmerkend voor het Goois natuurreservaat zijn de afwisselende flora en fauna en het landschap.

Eten en drinken

Het restaurant van Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Zeven dagen per week kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in een prettige ambiance. Van maandag tot en met vrijdag bent u vanaf 7.00 uur tot middernacht van harte welkom en op zaterdag en zondag vanaf 8.00 uur. De hotelbar, genaamd 'de Orchideebar' is gesitueerd naast het restaurant. De orchideebar is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 20 uur. Hier kunt u na een drukke of ontspannen dag heerlijk genieten van een aperitief of digestief! De hotelbar is zeer geschikt voor borrels na uw bijeenkomst of voor een aperitief voor het diner.

Overnachten

Van der Valk Hotel Hilversum de Witte Bergen beschikt over 140 hotelkamers verdeeld over 73 Economy hotelkamers, 27 Comfort kamers, 31 Comfort kamers met tuin of balkon en suites. Deze zijn van alle gemakken voorzien. Een aantal kamers zijn gelegen aan de binnentuinen van het hotel en beschikken over een balkon of een terras. Tevens zijn er een aantal luxe suites, voorzien van een zithoek en een riante badkamer met ligbad of bubbelbad en stortdouche. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten die het hotel u te bieden heeft, waaronder een fitness ruimte, beauty salon, fietsverhuur en draadloos internet.

Reviews (laatste 5)

18-02-2016

Achmea

18-02-2016

Rabobank

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Rijksweg 2
Eemnes (Utrecht)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie