Vilaverde

Naarden

1

Dit monumentale pand in Naarden-Vesting heeft velen mooie kenmerken. De balken en oude details geven het pand een authentieke en industriële uitstraling. De inrichting is volledig nieuw: opgeleverd in 2020. De sfeer die het pand uitstraalt kan gekenmerkt worden door warmte, creativiteit en focus. Het is een uitermate geschikte en inspirerende omgeving voor informatie-uitwisseling tussen individuen of teams. Het monumentale stadscentrum van Naarden-Vesting en bosrijke omgeving maken de beleving compleet.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi

Ligging en omgeving

Het pand ligt aan de gracht, in het historische stadscentrum van Naarden-Vesting. Naarden-Vesting is de best bewaarde vestingstad van Nederland. De stad is beroemd om zijn stervorm die het ontleent aan de zes bastions en is zelfs uniek in Europa door zijn dubbele stelsel van wallen en grachten. De omgeving is heel veelzijdig: bos, water, stad en weiland zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Direct naast het pand is er een klein bospaadje gelegen, dat leidt naar een prachtige wandelroute, variërend in lengte van 10 minuten tot 45 minuten (of langer). Liever direct naar het authentieke centrum? Dat zie je al wanneer je de deur van het pand uitstapt. Het pand zelf ligt aan een prachtige gracht, omringd met boten, hoge bomen, bruggen en monumentale panden. Een paar huizen verder is het Arsenaal te vinden, waar de interieurcollectie van Jan des Bouvrie tentoongesteld wordt. Een bezoek waardig!

Eten en drinken

Op loopafstand van het pand is een verscheidenheid aan restaurants en café's waar gegeten en gedronken kan worden. Daarnaast bestaat er de optie om via catering op locatie te lunchen of dineren. Dit kan in overleg. Er is tevens een ruime keuken aanwezig.

Overnachten

Er zijn in de buurt voldoende mogelijkheden tot overnachten in mooie hotels. Zowel op loopafstand (ongeveer 100 meter) als buiten de Vesting. Wij geven je graag tips!

Reviews (laatste 5)

04-11-2020

J Walraven
Heel mooi pand in het mooie centrum van Naarden Vesting. De ruimte zelf heeft een heel huiselijk gevoel waar alle ruimte is voor het houden van een vergadering.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Kooltjesbuurt 13
Naarden (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Gesloten

Deel deze vergaderlocatie