Vision Plaza

Schiphol-Rijk

1

Bent u op zoek naar een plek om te vergaderen en dat maar een paar minuten gelegen ligt van Schiphol? Waar u ook nog eens gratis kunt parkeren in een parkeergarage direct onder het gebouw gelegen? Een 5-sterren-service? Dan bent u bij Vision Plaza aan het juiste adres! Vision Plaza beschikt over 5 vergaderzalen, kleinere tot grote. Daarnaast hebben we een restaurant met chef, een koffiebar en onze eigen gigantische tuin met terras. Kom eens langs voor een kop koffie en ontmoet onze facility hostess. Zij zal u graag de faciliteiten en oneindige mogelijkheden laten zien.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Smart TV / Flatscreen
  • WiFi
  • Geluidsinstallatie
  • Microfoon (draadloos)
  • Printer

Ligging en omgeving

Het kantorenpark Vision Plaza ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de nieuwe N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het kantorenpark bevindt zich in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting.

Eten en drinken

We Canteen vormt traditionele bedrijfskantines om tot dagelijks variërende food courts. Hierbij wordt het zeer uitgebreide basisassortiment aangeboden door We Canteen, bestaande uit lokale, verse en eerlijke producten. De variatie wordt gebracht door lokale ondernemers. Zij worden geselecteerd op hun specialiteit, persoonlijkheid en kwaliteit. Immers: zij zijn het die, naast de smaak, het eten een verhaal en een gezicht geven.

Reviews (laatste 5)

10-03-2020

J Peters, D&B The Facility Group
Wij boeken met enige regelmaat meeting rooms in Vision Plaza voor kennissessies en meetings. Het eten en de gastvrijheid zijn uitstekend. Aanrijden, parkeren en de ligging zijn ideaal.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Boeing Avenue 202
Schiphol-Rijk (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deel deze vergaderlocatie